reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
szczerze mówiąc to nie rozumiem jakby ten progesteron miał w tym pomóc.
Trochę mi się wydaje, ze działaś trochę na hura i od drugiej strony.
Chodzi mi o to, że ja zawsze ostatnio brałam dupka od 20 dc przez 10 dni, skoro teraz dostałam okres bez to po prostu zastanawiam się, czy teraz na kolejny okres czekać cierpliwie, czy brać dupka wg wcześniejszego schematu. Teraz okres pojawił się właśnie w dniu, w którym miałam zacząć brać dupka.

Chodzi mi o to, że ja zawsze ostatnio brałam dupka od 20 dc przez 10 dni, skoro teraz dostałam okres bez to po prostu zastanawiam się, czy teraz na kolejny okres czekać cierpliwie, czy brać dupka wg wcześniejszego schematu. Teraz okres pojawił się właśnie w dniu, w którym miałam zacząć brać dupka.
ale progesteron w 5dc nie da Ci odpowiedzi na Twoje pytanie.
Chyba, ze ja o czymś nie wiem, to poprawcie mnie

@lady_in_blue, @LadyCaro na pewno macie racje, po prostu nie do końca wiem jak teraz dalej robić, gdyby okresu nie było to dalej brałabym dupka, przychodziły w określony dzień, a tak nie wiem, czy teraz czekać, czy brać…
U gina będę w środę, zobaczę co też mi powie…

dopiero skończyłam Was nadrabiać 😅 ale coś czuję że zaraz do łóżeczka zawędruje. Ciężki dzień miałam, pms miesza się z przygnębieniem i myślami że nie pójdzie łatwo... Zamówiłam zapas testów owulacyjnych i ciążowych, zapewne zapas się przyda.

reklama
@lady_in_blue, @LadyCaro na pewno macie racje, po prostu nie do końca wiem jak teraz dalej robić, gdyby okresu nie było to dalej brałabym dupka, przychodziły w określony dzień, a tak nie wiem, czy teraz czekać, czy brać…
U gina będę w środę, zobaczę co też mi powie…
no właśnie, jak nie wiesz to czekaj :D
Serio, bo właśnie mam wrażenie, ze troszkę się miotasz i chcesz robić badanie w zasadzie nie wiadomo po co. Szkoda kasy. W tym momencie droga jest dość prosta - nie masz owulki -> robisz stymulację. Przy stymulacji pewnie i tak zapisze Ci dupka po owulce. Nie żadne badania proga ani inne cuda na kiju. Ja Ci mogę już teraz powiedzieć jaki będziesz miała wynik proga w 5dc. Poczekaj spokojnie na wizytę.

Do góry