reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Od wczoraj mam tak dopiero. Wczesniej lekie plamienie bez bólu brzucha. To moje pierwsze poronienie wiec nie wiem jak powinno to wygladac.
Ja po łyżeczkowaniu miałam krwawienie 3 tygodnie z przerwami. 3 dni, później chwila przerwy, 4 dni, przerwa 2 dni, później znów duże krwawienie i tak przez trochę ponad 3 tygodnie. Czasem bolało, czasem wogóle.

reklama
wiesz co, najlepiej by było (oczywiście jeśli chcesz) gdybyś jutro zaraz po wizycie (żeby Ci nic z głowy nie uciekło) napisała nam co Ci dokładnie powiedział i zalecił, możliwie szczegółowo i od razu wstawiła w załączniku zdjęcia wszystkich ostatnich wyników. My wtedy zawołamy forumowe mądre głowy i dziewczyny Ci powiedzą, czy mądrze gada, czy uciekać gdzie pieprz rośnie od tego lekarza i szukać nowego :)
Tak zrobię. Będę liczyć na wasza pomoc 💚

@Karola3092
Heart Love GIF by Eledraws (Eleonore Bem)

Kochane mam pytanie. Wiecie jaka mutacje trzeba sprawdzic w momencie kiedy roni sie tylko ciaze zenskie ? Cos slyszlam na ten temat. Chyba od znajomej znajomej ;p ale nie mamy dobrego kontaktu wiec jej nie zapytam tak ni z gruszki ni z pietruszki.
Tylko ciąże żeńskie...? Tego nie wiem. Ja zrobiłam pakiet na trombofilię.

reklama
to juz nie pamietam kto ale pisalam jak sie staram o wyniku AMH jeszcze w pmol i wynikach nasienia i dowiedzialam sie ze samo amh nie swiedczy o niczym.
Jak wyżej - świadczy o rezerwie jajnikowej. Ale oczywiście, że sam wynik nie przesądza jeszcze o dalszych losach. Przy niskim do pewnego stopnia można działać. U nas stymuluje się do IVF nawet kobiety z 0,1. A z drugiej strony - dobry wynik też o niczym nie świadczy. Ja mam super wynik jak na mój wiek - no i cóż, dzieci nie ma...

Do góry