Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezus ja nie rozumiem porannego seksuKurffa to już wiem po czym żołądek mnie boli, ale nie bój nic, jak wysikam dwie kreski, to co druga Staraczka będzie brać
Ja biorę swansona giga dawke z polecenia @Zazuuapropo supli to jeszcze przymierzam się do b complex z aliness, ale to ze względu na te moje problemy skórne, nie starania,. I Aliness jako jedyny ma metylowaną b12 wśród tych co przeszukałam
Ach, to ja tylko b12, bo ja mam 100-200 gdzie norma od około 200 do 900ale samej b12? bo ja wlasnie chciałam complex, zależy mi na b2 też bo to głównie na te problemy z zajadami jest ważne
Pora dnia to dla mnie akurat nie problem, ale tak bez umycia zębów to sobie nie wyobrażam xDJezus ja nie rozumiem porannego seksu
Byliśmy u znajomych, stary się napił whisky, zasnął na kanapie, wiec o nocnym nie było mowyJezus ja nie rozumiem porannego seksu
Przy seksie od tylu niepotrzebne mi czyste zębyPora dnia to dla mnie akurat nie problem, ale tak bez umycia zębów to sobie nie wyobrażam xD
ja nie pamietam ile miałam ale w normie napewnoAch, to ja tylko b12, bo ja mam 100-200 gdzie norma od około 200 do 900