reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Wszystkie dziś chyba trzonują, bo taka cisza 😅. Dobrze dobrze, bo będzie wysyp kresek wreszcie 😅
No jakbyś zgadła. U mnie dziś lenistwo, pobudka 7 rano kawka, śniadanie , spacerek z psami. Potem mnie zmoglo do snu, wstałam, zrobilam obiad, był seks, znowu spacerek z psami i nastał wieczór
... no lenistwo pełną parą 😁🤣🙃

Ja pomijajac co sie dzieje w mojej glowie. Mam taka ochote na trzonowanie a tu dupa. Plamie nadal i cos czuje ze nie skonczy sie to zbyt szybko ;p dzisiaj jest 5 dzien.
Rozumiem😪, musisz sobie dać czasu, nie przechodziłam tego, ale wydaje mi się, że jak na takie oczyszczanie te 5 dni to jeszcze i tak nie za długi czas, patrząc, że okres średnio 5-7dni, życzę żeby szybko minęło 💚

Rozumiem😪, musisz sobie dać czasu, nie przechodziłam tego, ale wydaje mi się, że jak na takie oczyszczanie te 5 dni to jeszcze i tak nie za długi czas, patrząc, że okres średnio 5-7dni, życzę żeby szybko minęło 💚
Ja okres zawsze 5 dni :) w sumie moglabym skonczyc krwawic we wtorek ;p bo moj bedzie ze mna wtedy hehe bo ma wolne.

Ja pomijajac co sie dzieje w mojej glowie. Mam taka ochote na trzonowanie a tu dupa. Plamie nadal i cos czuje ze nie skonczy sie to zbyt szybko ;p dzisiaj jest 5 dzien.
Wiesz... jak jest ochota to trzeba korzystać ;) Jeśli nie można standardowo trzonować to są jeszcze inne opcje na zbliżenie ;)

P.S. Nie przechodziłam tego co Ty, więc mam nadzieję, że nic niestosownego tutaj nie napisałam.

reklama
Wiesz... jak jest ochota to trzeba korzystać ;) Jeśli nie można standardowo trzonować to są jeszcze inne opcje na zbliżenie ;)

P.S. Nie przechodziłam tego co Ty, więc mam nadzieję, że nic niestosownego tutaj nie napisałam.
heheh wiesz moj zostanie napewno dzis zaspokojony ;p nie chce go zostawic z pelnymi jajcami 🤣 ale ja hm tylko palcoweczka by wchodzila w gre ;p ale chyba bym sie krepowala ;p a tampona boje sie wlozyc bo mimo wszytsko mam sie oczyscic. Jeżu hehe co ja wypisuje 🤣

Do góry