reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Wszystkie dziś chyba trzonują, bo taka cisza 😅. Dobrze dobrze, bo będzie wysyp kresek wreszcie 😅
No jakbyś zgadła. U mnie dziś lenistwo, pobudka 7 rano kawka, śniadanie , spacerek z psami. Potem mnie zmoglo do snu, wstałam, zrobilam obiad, był seks, znowu spacerek z psami i nastał wieczór
... no lenistwo pełną parą 😁🤣🙃

Ja pomijajac co sie dzieje w mojej glowie. Mam taka ochote na trzonowanie a tu dupa. Plamie nadal i cos czuje ze nie skonczy sie to zbyt szybko ;p dzisiaj jest 5 dzien.
Rozumiem😪, musisz sobie dać czasu, nie przechodziłam tego, ale wydaje mi się, że jak na takie oczyszczanie te 5 dni to jeszcze i tak nie za długi czas, patrząc, że okres średnio 5-7dni, życzę żeby szybko minęło 💚

Rozumiem😪, musisz sobie dać czasu, nie przechodziłam tego, ale wydaje mi się, że jak na takie oczyszczanie te 5 dni to jeszcze i tak nie za długi czas, patrząc, że okres średnio 5-7dni, życzę żeby szybko minęło 💚
Ja okres zawsze 5 dni :) w sumie moglabym skonczyc krwawic we wtorek ;p bo moj bedzie ze mna wtedy hehe bo ma wolne.

Ja pomijajac co sie dzieje w mojej glowie. Mam taka ochote na trzonowanie a tu dupa. Plamie nadal i cos czuje ze nie skonczy sie to zbyt szybko ;p dzisiaj jest 5 dzien.
Wiesz... jak jest ochota to trzeba korzystać ;) Jeśli nie można standardowo trzonować to są jeszcze inne opcje na zbliżenie ;)

P.S. Nie przechodziłam tego co Ty, więc mam nadzieję, że nic niestosownego tutaj nie napisałam.

reklama
Wiesz... jak jest ochota to trzeba korzystać ;) Jeśli nie można standardowo trzonować to są jeszcze inne opcje na zbliżenie ;)

P.S. Nie przechodziłam tego co Ty, więc mam nadzieję, że nic niestosownego tutaj nie napisałam.
heheh wiesz moj zostanie napewno dzis zaspokojony ;p nie chce go zostawic z pelnymi jajcami 🤣 ale ja hm tylko palcoweczka by wchodzila w gre ;p ale chyba bym sie krepowala ;p a tampona boje sie wlozyc bo mimo wszytsko mam sie oczyscic. Jeżu hehe co ja wypisuje 🤣

Do góry