Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Na styczeń tylko w FahrenheitachCzy to prognoza pogody na czerwiec?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na styczeń tylko w FahrenheitachCzy to prognoza pogody na czerwiec?
Nie no u mnie to raczej plus taki, że okres będzie poprostu w czasie , a zepnie nam się to z wstrzemięźliwością na badanie nasieniato ja trzymam mocno za Ciebie kciuki
Trzymam kciukiU mnie bardzo ładnie wykres wygląda- obiecująco mimo minimalnego spadku afirmacja trwa - wierzę, ze jeszcze kilka dni i ten cień z testu okaże się piekną kreseczką.
hej kochana ja w czwartek mialam juz po wszytskim . Trzymaj sie.Hej dziewczyny, czy mogę do Was dołączyć? W sumie powinnam napisać dopiero na wątku lutowym ale postanowiłam przywitać się już dziś. Ja właśnie czekam na krwawienie... W czwartek ujrzałam upragnione dwie kreski po zeszłorocznym poronieniu zatrzymanym. Radość nie trwała długo bo o ile w czwartek beta wyniosła 18 tak wczoraj wynosiła już 6. Progesteron 0,79... I tak siedzę i ryczę. Czy mogę tu u Was przycupnąć?
Mam problem nad oznaczenie czy smutek czy śmiechMelduję że test negatywny, w ramach protestu ubrałam legginsy ciążowe
A może to dziś owu będzieNo nie wiem, co Ci mam napisać na ten wykresik
Trzecia w tym cykluA może to dziś owu będzie
U mnie się właśnie zaczęło, też miałaś taki okropny ból podbrzusza? Strasznie mi niedobrze. Współczuję, wiem co czujesz...hej kochana ja w czwartek mialam juz po wszytskim . Trzymaj sie.
kochana ja bylam w szpitalu. Dostalan tabletki na poronienie ktore zadzialaly delikatnie gopiero po 6 godzinach a i tak postanowili zrobic zabieg. Tak bolalo mialam skurcze z kregoslupa i brzucha. Wez termofor cieply i przyloz.U mnie się właśnie zaczęło, też miałaś taki okropny ból podbrzusza? Strasznie mi niedobrze. Współczuję, wiem co czujesz...
kochana ja do 9 tygodnia nosilam puste jajo plodowe .U mnie się właśnie zaczęło, też miałaś taki okropny ból podbrzusza? Strasznie mi niedobrze. Współczuję, wiem co czujesz...