reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Hej dziewczyny, czy mogę do Was dołączyć? W sumie powinnam napisać dopiero na wątku lutowym ale postanowiłam przywitać się już dziś. Ja właśnie czekam na krwawienie... W czwartek ujrzałam upragnione dwie kreski po zeszłorocznym poronieniu zatrzymanym. Radość nie trwała długo bo o ile w czwartek beta wyniosła 18 tak wczoraj wynosiła już 6. Progesteron 0,79... I tak siedzę i ryczę. Czy mogę tu u Was przycupnąć? 🥺
Hej, dołącz do nas💚. Są dziewczyny z podobnymi doświadczeniami, inne nigdy nie zaszły, ale mamy wspólne wsparcie i wymianę doświadczeń. Mam nadzieję, że długo tu nie pobędziesz. Trzymam kciuki, trzymaj się cieplutko 💚🍀✊

reklama
@ewm dla mnie to nadal mega swierzy temat. Chociaz mimo, ze czulam wczesniej ze cos jest nie tak nie dopuszczalam tej mysli do siebie i ciagle czekalam na serduszko ktore sie nigdy nie pojawilo. We wtorek mialam bete rowna 22 tysiace a w czwartek juz tylko 249 :( spadek ogromny. Chcialabym Cie jakos pocieszyc ale chyba nie potrafie sama jestem w glebokiej zalobie :(. Ale jestem z Toba.

Pamietam jak na sierpnowkach pisalam dziewczyna ze mialam glupi sen. Ze bylam z moim na Usg i lekarz zaczal mnie serdecznie przepraszac ze sie pomylil ale to nie ciaza a torbiel hormonalna. W snie sie rozplakalam i gdyby nie moj partner to zabilabym lekarza. Obudzialam sie z ogromnym strachem. A jakia czas pozniej na Usg juz okazalo sie ze to puste jajo plodowe. Kuzwa czulam pokosciach a nie podpuszczalam tego do siebie ;( .

Dziękuję dziewczyny. Wierzę, że będzie jeszcze dobrze. Muszę znaleźć tylko dobrego gina, bo wydaje mi się że niektórzy niestety bagatelizują mutacje. 😟

@ewm dla mnie to nadal mega swierzy temat. Chociaz mimo, ze czulam wczesniej ze cos jest nie tak nie dopuszczalam tej mysli do siebie i ciagle czekalam na serduszko ktore sie nigdy nie pojawilo. We wtorek mialam bete rowna 22 tysiace a w czwartek juz tylko 249 :( spadek ogromny. Chcialabym Cie jakos pocieszyc ale chyba nie potrafie sama jestem w glebokiej zalobie :(. Ale jestem z Toba.
A mogę zapytać z czego u Ciebie wynikało to poronienie? Czy nie wiadomo?

reklama
Dziękuję dziewczyny. Wierzę, że będzie jeszcze dobrze. Muszę znaleźć tylko dobrego gina, bo wydaje mi się że niektórzy niestety bagatelizują mutacje. 😟
Dobry gin to podstawa ja wczesie tej "ciazy" bylam u kilku i kazdy widzisz az do 9 tygodnia bagatelizowal ciagle liczyli ze zarodek sie pojawi. Ba jeden nawet powiedzial ze widzi zarodek ale ciaza jest mlodsza prosze przyjsc za 2 tygodnie. Poszlam i diagnoza puste jajo plodowe. Zaczelam tam rzucac sie do niego jak to przeciez dwa tygodnie temu byl. A on wie pani Na Usg moglo sie tak wydawac :(. Kiedyss napewno bedzie dobrze. Ja licze ze za 3 miesiace bede mogla zaczac sie starac :( ale boje sie tego strasznie :(

Do góry