anyżowa
Fanka BB :)
Ja nie, pierwsze słyszęA kto zna kętrzynski?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie, pierwsze słyszęA kto zna kętrzynski?
Kolega z Warmii chyba nam mowil o tym majonezieA kto zna kętrzynski?
Rozumiem kochana, niestety czasami objawy robią nas bardzo w balona, dlatego ja staram się kompletnie nie zwracać uwagi na nie . U mnie w tym cyklu ból sutków jak nigdy, ból jajników, podbrzusza całkiem inaczej , ale no wiadomo, że każdy miesiąc jest inny, a ciało lubi nam psoty robić, jak i głowa.Powiem wam, że mam dzisiaj doła. Ogólnie to mój pierwszy cykl po laparo. Pierwszy raz zaczęłam odczuwać jakieś objawy po owulacji oprócz bólu brzucha. Od wtorku mam ból piersi do teraz, senność i uczucie mega gorąca. Liczyłam, że to w końcu ten cykl. Dzisiaj 10/11 dpo, test negatywny, temperatura w dół. Chce mi się wyć. Skąd te objawy, nie mam pojęcia. Takie objawy miałam tylko raz ma sztucznym progu po iui. Masakra po prostu. Nie załamałoby mnie to gdyby nie te objawy których nie miałam nigdy oprócz tego jednego razu.
Ja teżJa nie, pierwsze słyszę
O mamo do zupki chińskiej. Znam osoby które pochłaniają duże ilości, ale takiego połączenia nie kojarzęMam osobę w bliskim otoczeniu , która majonez dodaje do wszystkiego dosłownie
Dla przykładu zupka chińska amino pomidorowa i do tego 2 słuszne łyżki stołowe majonezu Winiary
Tak, ten majonez jest tylko na Warmii i nie w każdym dyskoncie dlatego jest mało znany, ale jak dla mnie najlepszyKolega z Warmii chyba nam mowil o tym majonezie
Myślałam ze Ty o mężu piszeszOj tak tak dziś rano mizial mnie wąsami żebym wstała a włosy uwielbia "memlac" córce że rano ich rozczesać nie mogę
Ja w środku domu on na zewnątrz tak w skrócie.Ej, jak sie dzielicie z Waszymu facetami obowiazkami domowymi?
Ja mam męża pedanta więc bardzo duzo obowiazkow domowych mi odchodziJa w środku domu on na zewnątrz tak w skrócie.