reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Powiem wam, że mam dzisiaj doła. Ogólnie to mój pierwszy cykl po laparo. Pierwszy raz zaczęłam odczuwać jakieś objawy po owulacji oprócz bólu brzucha. Od wtorku mam ból piersi do teraz, senność i uczucie mega gorąca. Liczyłam, że to w końcu ten cykl. Dzisiaj 10/11 dpo, test negatywny, temperatura w dół. Chce mi się wyć. Skąd te objawy, nie mam pojęcia. Takie objawy miałam tylko raz ma sztucznym progu po iui. Masakra po prostu. Nie załamałoby mnie to gdyby nie te objawy których nie miałam nigdy oprócz tego jednego razu.
Rozumiem kochana, niestety czasami objawy robią nas bardzo w balona, dlatego ja staram się kompletnie nie zwracać uwagi na nie 🤷‍♀️. U mnie w tym cyklu ból sutków jak nigdy, ból jajników, podbrzusza całkiem inaczej 🤷‍♀️, ale no wiadomo, że każdy miesiąc jest inny, a ciało lubi nam psoty robić, jak i głowa🙈.
Rozumie Twój żal, tule 🤗🤗

reklama
Do góry