9/10 , wczoraj miałam plamienieSuper ile jesteś dpo ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
9/10 , wczoraj miałam plamienieSuper ile jesteś dpo ?
DziękujeGratulacje
Z mężem w dopiero teraz zaczęliśmy starania, wiec 1 cykl dziękujeGratulacje, nudnej ciąży
Który cykl starań powiesz proszę?
Bo nawet nie kojarzę nicku, więc chętnie dowiem się komu gratuluję
U nas też nikt nie wie o staraniach, ogólnie zastanawiałam się czy mamie nie powiedzieć bo mam z nią bardzo dobry kontakt ale przerażają mnie pytania i te podejście, moja mama często mówi że przecież takie proste, że taka patologia robi jedno za drugim , więc nam też się pewnie szybko uda. HehU mnie również nikt nie wie o staraniach, z jednej strony chciałam uniknąć złotych rad , natomiast pewnie uniknęłabym sytuacji z dnia dzisiejszego jak rano zadzwoniła siostra z informacją " będziesz ciocią udało nam się za pierwszym razem teraz pora na Was już miałam powiedzieć a u Nas pół roku i nic , ale ugryzłam się w język
1 cykl . WowDziękuje
Z mężem w dopiero teraz zaczęliśmy starania, wiec 1 cykl dziękuje
No to złoty strzałDziękuje
Dziękuje1 cykl . Wow
Gratulacje
Mi ostatnio też się to dzieje. Do tego rolki słodkich brzuszków....Kurva czy mogą mi się przestać wyświetlać te reklamy butelek i laktatorów i wesołe rodzinki z niemowlakami? Poprosze
A wcześniej nie miałaś swojej owu z jakiego powodu?owu była. Miałam kilka cykli po 3 pęcherzyki dominujace ale nic to nie dało. CLo zjechało mi endometrium, a branie aromka tak wczesnie sprawiło, że przestałam znać swój organizm i źle się czułam z tym. Stymulowana byłam w sumie 9 miesięcy. Teraz wracam do starań naturalnych.
Ps. Żeby nie było nie straszę, to po prostu u mnie tak wyglądało
Wow gratulujęDziękuje