reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
A Tobie te stymulacje pomogły? W sensie była owu?
owu była. Miałam kilka cykli po 3 pęcherzyki dominujace ale nic to nie dało. CLo zjechało mi endometrium, a branie aromka tak wczesnie sprawiło, że przestałam znać swój organizm i źle się czułam z tym. Stymulowana byłam w sumie 9 miesięcy. Teraz wracam do starań naturalnych.

Ps. Żeby nie było nie straszę, to po prostu u mnie tak wyglądało :)

mi clo lekarz kazał brać od 5dc. A inny lekarz Aromek od 2 dnia cyklu :oops: chyba tylko po to żebym częściej do niego chodziła bo cykle z 29 skróciły mi się do 25
Ja mam wrażenie, że czasami niektórzy do końca nie wiedzą jaki cel chcą uzyskać, więc w ciemno próbują 😅
Kochana... ja sie tak czuje od 1,5 tygodnia... a okresu dalej nie mam :mad: juz mnie wszystko boli
Biedna, mi na szczęście ostatnio koło 30 dni cykle wychodzimy, więc mam nadzieję, że tak zostaną, a nie takie 40,42🙈

reklama
E tam wcześnie jeszcze. Zobacz na forum ovufriend tam kazda na wykresie ciążowym zaznacza 2 kreski 11,12 lub 14 dni po.... moze ze dwa eidzialam, ze 10 dni po, a 8 d po to nie pamietam zebym widziała.
A moja moczowa kreska na pinku mozna uznać za CIONSZ, troche krzywa, ale jakby przymknąć 1 oko no weźcie powiedzcie ze to zapowiedź 🤣🤣🤣🤣
Wiem że jeszcze wcześnie ale mimo wszystko jakoś mnie do zdołowało...musiałam się skupić na pracy żeby nie myslec o tym, zostaje tylko czekać ten tydzień do @

Do góry