Bolilol
Fanka BB :)
prog 14, tsh 3,2Mam wyniki, kto zgaduje ile progesteron, a ile tsh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
prog 14, tsh 3,2Mam wyniki, kto zgaduje ile progesteron, a ile tsh
AMH w pmol/lDobra dziewczyny głupie pytanie ale jak miałam właśnie rozmowę przez telefon z doktorem i nie wiem czy zapamiętałam wszystko a w systemie jeszcze nie ma więc nie wiem czy się srać
Jak mi powiedział że AMH 24.3 to jakie to kurde moga być jednostki? Pmol/l? Czy to dobrze? Mówil że chyba dla mojego wieku jestem w środku zakresu ref i że wszystko super spoko ale też powiedział że TSH 4.7 i trochę TPO ponad normę i że on by nawet tego nie leczył chyba że chce więc nie wiem czy mu ufać ...
a jakie masz?Ech, znowu zaczęłam myśleć o swoim zjebanym amh…. A ziemniaków już nie mam.
Łe tam, moje też jest zjebaneEch, znowu zaczęłam myśleć o swoim zjebanym amh…. A ziemniaków już nie mam.
ah kurde właśnie chyba taki zakres referencyjny mi mówił dla mojego wieku ale tak ciśnienie miałam podniesione tym "nie leczymy TSH ok 5" że mało zapisywałamAMH w pmol/l
Zobacz załącznik 1486426
No jak online robię szkolenia to muszę mieć kontakt wzrokowy, więc słabo zerkać na tel cały czas .Dlatego jak online prowadzę to mogę , tak na żywo to też niestey nie wchodzi w grę.
Dawaj te wyniki! Nie trzymaj nas dłużej w niepewnościMam wyniki, kto zgaduje ile progesteron, a ile tsh
Jakie masz? Na pewno wyższe niż moje .Łe tam, moje też jest zjebane
No tsh do dupy znów, efekt clo, tak mówiła, że lubi podbić, leki nie poradziły sobie na tyle, muszę umówić się na wizytę i obgadać temat. Ale za to próg dobry.prog 14, tsh 3,2
Ja bez kamerkiNo jak online robię szkolenia to muszę mieć kontakt wzrokowy, więc słabo zerkać na tel cały czas .