aurii_orelii
Fanka BB :)
tak myślałam... ale przyznam się, że jestem zbyt leniwa. Wstyd mi!jest cała rozpiska na staraczkach 2023 na pierwszej stronie
![Embarrassed Tom And Jerry GIF Embarrassed Tom And Jerry GIF](https://media0.giphy.com/media/PJeKg31621Wgw/200.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak myślałam... ale przyznam się, że jestem zbyt leniwa. Wstyd mi!jest cała rozpiska na staraczkach 2023 na pierwszej stronie
Niestety, kiedyś wrzucała ja @olka11135 ,ale miała ona wtedy ucięte etapy o immunologie i tyle mam co na tym zdjęciu.Dobra... a jakie badania są w IV etapie? Albo nawet V jeśli masz![]()
Na szczęście szybko załatwiłam sprawę, przepuściłam nawet te spieszące babciea niektórzy mieli na 9 ale siedzą od 7![]()
Słyszałam, że taka możliwość jest. Jeden lekarz powiedział, że w swojej karierze miał jeden taki przypadek. No ale to też trzeba liczyć na cud. Ale bezpłodna całkowicie nie jestem i chyba musze zmienić myślenie. po prostu spóźniający się okres i pogoda zesrały mi dzień. Chyba musiałam się po prostu wyżalić.no i przejmowanie owulki przed drożny jajowód to nie legenda, a fakt. Mamy ciążę na forum z takich przypadków
Kochana nie poddawaj sięA ja dzisiaj jestem jakaś taka... załamana. Wczoraj uwierzyłam, że może się jakiś cudem udało. Bo szyjka była taka spuchnięta jak w poprzednich ciążach, zamknięta i długa, tempka od dwóch dni słabo ale wzrosła a termin miesiaczki według testów owu wypadał na wczoraj. Dzisiaj juz temp. spadła więc wiem, że nic z tego. Miałam nadzieję, że wszystko się unormowało, a tu jakieś przesunięcie. Może ze względu an grypę i leki, które brałam. I ta pogoda..... Żebym chociaż dzisiaj ten okres dostała.
Dzisiaj do mnie dotarło, że chyba lekarz miał rację i mam marne szanse na naturalną ciążę. I tak mi smutno jakoś![]()
Super, że masz synkaTak drożność robiona stąd wiem, że jeden niedrożny, lekarzu zaliczyłam już kilku. Stymulowana byłam 9 miesięcy. Dwa razy po stymulacji miałam na lewym jajniku ovu z czego raz nawet były trzy pęcherzyki i dupa.
Chyba muszę zbadać te wszystkie KIRY i iść w tą stronę może. Ogólnie teraz mam stopa z badaniami, lekarzami, bo po 1,5 roku leczenia i dojeżdżania do lekarzy po 60 km w jedną stronę kilka razy w miesiącu mam dość. A leki sprawiły, żę przestałam już znać swój organizm. Jak naturalnie teraz się nie uda to pójdę do lekarza w moim mieście i będę błagać o laparo bo co mi zostanie
Plus jest taki, że mam już synka, ktory daje mi dużo radości. Więc zawsze mam to w głowie![]()
Dziękujemy, wracaj szybko, albo najlepiej od razu na mamuśkiHej dziewczyny.
Żyję, mam się w miare dobrze. Resetuję, tryb pauzujący udzielił mi się tak, że muszę od tematu starań trochę bardziej odpocząć, wyciszyć się.
Chcialam Wam tylko przypomnieć, że trzymqm kciuki i gratuluję tym, co uzyskały pozytywne teściki
Ściskam i przesyłam duuużo energii. Chociwzu mnie tyle teraz się dzieje, że energii bardziej ubywa.
Do starań powracamy pewnie w okolicach kwietnia, ale zaglądam tutaj, czytam Was.
Dobrego dnia!![]()
10 dpo wg testow, 23 DC, jednak pojechałama który jesteś dc lub dpo?
Jak mi się cała noc śni, ze wysikalam dwie kreski, to chociaż 4-ta w nocy, to muszę wstać, bo mam już dość tego śnienia i chce zejść na ziemieSzalone, chociaż nic nie mówię, bo jak moje zaczną mieć sens pewnie to samo będzie
![]()