reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

jest cała rozpiska na staraczkach 2023 na pierwszej stronie
tak myślałam... ale przyznam się, że jestem zbyt leniwa. Wstyd mi!
Embarrassed Tom And Jerry GIF

reklama
no i przejmowanie owulki przed drożny jajowód to nie legenda, a fakt. Mamy ciążę na forum z takich przypadków
Słyszałam, że taka możliwość jest. Jeden lekarz powiedział, że w swojej karierze miał jeden taki przypadek. No ale to też trzeba liczyć na cud. Ale bezpłodna całkowicie nie jestem i chyba musze zmienić myślenie. po prostu spóźniający się okres i pogoda zesrały mi dzień. Chyba musiałam się po prostu wyżalić.

Wystarczy wejść na forum i od razu człowiekowi lżej na duszy ❤️ Dziękuje

A ja dzisiaj jestem jakaś taka... załamana. Wczoraj uwierzyłam, że może się jakiś cudem udało. Bo szyjka była taka spuchnięta jak w poprzednich ciążach, zamknięta i długa, tempka od dwóch dni słabo ale wzrosła a termin miesiaczki według testów owu wypadał na wczoraj. Dzisiaj juz temp. spadła więc wiem, że nic z tego. Miałam nadzieję, że wszystko się unormowało, a tu jakieś przesunięcie. Może ze względu an grypę i leki, które brałam. I ta pogoda..... Żebym chociaż dzisiaj ten okres dostała.

Dzisiaj do mnie dotarło, że chyba lekarz miał rację i mam marne szanse na naturalną ciążę. I tak mi smutno jakoś :(
Kochana nie poddawaj się 💚, pamiętaj po deszczu wychodzi słońce 💚. Daj sobie dziś czas na emocje, a jutro zacznij działać 💚🍀. Leki mają wpływ, dlatego przypadkiem przy okresie mam nie brać żadnych przeciwzapalnych bo mówił, że może mieć to wpływ na owu, a chce skontrolować ja dobrze.

Przesyłam dużo uśmiechu i energii, tule🤗

Tak drożność robiona stąd wiem, że jeden niedrożny, lekarzu zaliczyłam już kilku. Stymulowana byłam 9 miesięcy. Dwa razy po stymulacji miałam na lewym jajniku ovu z czego raz nawet były trzy pęcherzyki i dupa.
Chyba muszę zbadać te wszystkie KIRY i iść w tą stronę może. Ogólnie teraz mam stopa z badaniami, lekarzami, bo po 1,5 roku leczenia i dojeżdżania do lekarzy po 60 km w jedną stronę kilka razy w miesiącu mam dość. A leki sprawiły, żę przestałam już znać swój organizm. Jak naturalnie teraz się nie uda to pójdę do lekarza w moim mieście i będę błagać o laparo bo co mi zostanie 🤷‍♀️

Plus jest taki, że mam już synka, ktory daje mi dużo radości. Więc zawsze mam to w głowie :)
Super, że masz synka :)
Trzymam kciuki, żeby miał rodzeństwo ;) Ważne, że masz plan działania!

Hej dziewczyny 😊.
Żyję, mam się w miare dobrze. Resetuję, tryb pauzujący udzielił mi się tak, że muszę od tematu starań trochę bardziej odpocząć, wyciszyć się.
Chcialam Wam tylko przypomnieć, że trzymqm kciuki i gratuluję tym, co uzyskały pozytywne teściki ❤️
Ściskam i przesyłam duuużo energii. Chociwzu mnie tyle teraz się dzieje, że energii bardziej ubywa 🤣.
Do starań powracamy pewnie w okolicach kwietnia, ale zaglądam tutaj, czytam Was 😊.

Dobrego dnia! ✨
Dziękujemy, wracaj szybko, albo najlepiej od razu na mamuśki 😅. Wszystkiego dobrego kochana 💚

reklama
Do góry