Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja broń boże i sądzę, że dziewczyny też nieAle myślę że żadna z nas dopisując się do wątku nie zakłada że napewno uda się w tym miesiącu zobaczyć dwie kreski...mysle że nikt nikomu nie chce tu podcinać skrzydeł
No, może spróbujęa próbowałaś w takim połączeniu ? Jeśli nie to spróbuj koniecznie !
Jem domowego hot doga apropo uwielbienia dla węglizaczynam być głodna
Kocham pizzeA ja jestem Bolilol i praktycznie codziennie jem pizze. Lubię też frytki w bułce. Ziemniaki to miłość. Węglowodany to życie.
a z jakimi dodatkami?Jem domowego hot doga apropo uwielbienia dla węgli
Ja nie piłam bo niby clo brałam, ale jak uj z tego to co będę sobie żałowaćmożecie pić za mnie, bo u mnie niestety będzie posucha
Ogór i papryka konserwowa cebula musztarda ketchup posypane cebulą prażoną w BULE podpieczone w piekarnikua z jakimi dodatkami?
Nigdy nie słyszałam o czymś takimEj, a znacie zupę śmietanowo-octową że śledziami i ziemniakami? U mnie się to robi na wigilię, mój mąż prawie z krzesła spadł jak zobaczył jak jem dwie porcję. Ale teraz bym to zjadła
kiszony czy korniszon?Ogór i papryka konserwowa cebula musztarda ketchup posypane cebulą prażoną w BULE podpieczone w piekarniku