Brownie1992
Moderator
Korniszonkiszony czy korniszon?
Ej dalej mnie swędzą suty
I mam cyce wielkie jak donice
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Korniszonkiszony czy korniszon?
Ale macie apetytyJa bym opierdzieliła burgera
Mój chłop mówi ku*wiszon Serio! Wg niego są ogórki k*rwiszonkiKorniszon
Where mięso?Ogór i papryka konserwowa cebula musztarda ketchup posypane cebulą prażoną w BULE podpieczone w piekarniku
Pierwsze słyszę o takim połączeniuEj, a znacie zupę śmietanowo-octową że śledziami i ziemniakami? U mnie się to robi na wigilię, mój mąż prawie z krzesła spadł jak zobaczył jak jem dwie porcję. Ale teraz bym to zjadła
Lepiej Burger z frytkami, tez tlustejebac pączki
O skurwe.. jak ja jadłam rolmopsy w pierwszej ciąży. Na śniadanie dosyć często i poprawiałam chałka z dzemem. Tak, nie rzygalam ani razumój mąż ma te same obawy patrząc od lat na to, co jem
P.S. Rolmops z dżemem truskawkowym naprawdę jest spoko. Galaretka malinowa z musztardą i bitą śmietana też.
No wiadomo, że jeszcze parówaWhere mięso?
Czasem mnie bierze taki smak na parówy mega, kupuję paczkę, jem jedną a reszta leży i... nie wiem, kurwieje w tej lodówce, bo nie umiem inaczej tego nazwaćNo wiadomo, że jeszcze parówa
Uznałam to za oczywistość