Nevka
Fanka BB :)
już drugiej nie robiłama betę robiłaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
już drugiej nie robiłama betę robiłaś?
Ja nie lubię więc ci nie ukradnęBłagam niech ktoś ukradnie ode mnie gorzką czekoladę. Zżarłam 1/3 a mam jeszcze z 6 sztuk
28 teżDziewczyny pytanie z serii głupich, ale cóż jeśli badanie przykładowo 31 stycznia o 17,to myślici, że wystarczy wstrzemięźliwość 29,30,31 czy lepiej ten 28też .
O ja też bym zeżarłaBłagam niech ktoś ukradnie ode mnie gorzką czekoladę. Zżarłam 1/3 a mam jeszcze z 6 sztuk
Ze się wam chce tyle bzykacDziewczyny pytanie z serii głupich, ale cóż jeśli badanie przykładowo 31 stycznia o 17,to myślici, że wystarczy wstrzemięźliwość 29,30,31 czy lepiej ten 28też .
a no, grypę miałama co, też brałaś?
4 dni będą na pewno spoko .Dziewczyny pytanie z serii głupich, ale cóż jeśli badanie przykładowo 31 stycznia o 17,to myślici, że wystarczy wstrzemięźliwość 29,30,31 czy lepiej ten 28też .
O to tak jak ja i miałam okres 9 dni a owulacja mi się przesunęła o 4 dni niż zazwyczaj.a no, grypę miałam
O to toZe się wam chce tyle bzykac