Bolilol
Fanka BB :)
3-7dc 2xdziennieCały cykl brałaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3-7dc 2xdziennieCały cykl brałaś?
A jak to u Ciebie wyglada z BMI ?Wgl zaoferowano mi Saxendę na moje problemy, ale nie jestem przekonana
Hmm ja też brałam, ale to ACC do rozpuszczania na kaszel jak byłam chora3-7dc 2xdziennie
no to ja właśnie to.Hmm ja też brałam, ale to ACC do rozpuszczania na kaszel jak byłam chora
Mnie tez Pani endokrynolog saxendę proponowała. Ale nie można się kłóć w ciazy. Wydatek miesięczny to 500-800 zł. Zależy w jakiej aptece. Gdy tylko powiedziałam, że staram się o dziecko powiedziała ze to bez sensu by stosować ją bo nie przyniesie skutków.Wgl zaoferowano mi Saxendę na moje problemy, ale nie jestem przekonana
teżDziewczyny pytanie z serii głupich, ale cóż jeśli badanie przykładowo 31 stycznia o 17,to myślici, że wystarczy wstrzemięźliwość 29,30,31 czy lepiej ten 28też .
serio. To ja już chyba ba wiem czemu okresu nie mamno to ja właśnie to.
Tylko trzeba z tym uważać podobno, bo zamiast ładnej owulacji można zostać z ładną torbielą
a co, też brałaś?serio. To ja już chyba ba wiem czemu okresu nie mam
a betę robiłaś?