reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
W środku po tracaniu kulki tak samo bez krwi aby tylko ta kawa z mlekiem?
Episode 5 Reaction GIF by The Office

Tak źle się czułaś? A miałaś wcześniej clo albo kromek? Daj znać mi po monitoringu koniecznie, czekam na privie, tu mi część wpisów umyka, nie nadążam czytać wszystko.
Oki, napiszę :)
To moja pierwsza stymulacja, nigdy wcześniej nic nie brałam. Nawet bręczałam tutaj dziewczynom, bo już nie wiedziałam co się ze mną dzieje. Raz zimno jakbym miała 40 stopni gorączki, raz gorąco jak na wakacjach w Egipcie, do tego bóle głowy raz migrenowe (z przodu), a zaraz ciśnieniowe (z tyłu), które po żadnych tabsach nie mijały. Mogłabym spać całą dobę - ustanowiłam 14 godzinny rekord snu (bez wstawania na siku!). Dobrze, że branie tego badziewia przypadło mi częściowo na weekend, bo nie wiem co by było w środku tygodnia. Oby tylko ta męczarnia poskutkowała owulacją :)

Działa, znajoma z niskim amh stymulacja u niej fajnie zadziałała, a i tak po długich staraniach udało im się nagle naturalnie 🙈, nawet byli po in vitro.
A niskie to jakie u niej było? @Karola3092 Ty to mnie zawsze podniesiesz <3.

Chociaż to, że na stymulacji im się nie udało to nie do końca dobra wiadomość, ale wiadomo, że różnie bywa....

reklama
Do góry