pluto_nova
Moderator
dawno już nic nie robiłam Obraziłam się, bo robię dla innych dzieci, a się swojego nie mogę dorobićOj tam. Robisz maskotkę i wypychasz potem nagim człowiekiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dawno już nic nie robiłam Obraziłam się, bo robię dla innych dzieci, a się swojego nie mogę dorobićOj tam. Robisz maskotkę i wypychasz potem nagim człowiekiem
W środku po tracaniu kulki tak samo bez krwi aby tylko ta kawa z mlekiem?
Oki, napiszęTak źle się czułaś? A miałaś wcześniej clo albo kromek? Daj znać mi po monitoringu koniecznie, czekam na privie, tu mi część wpisów umyka, nie nadążam czytać wszystko.
A niskie to jakie u niej było? @Karola3092 Ty to mnie zawsze podniesiesz <3.Działa, znajoma z niskim amh stymulacja u niej fajnie zadziałała, a i tak po długich staraniach udało im się nagle naturalnie , nawet byli po in vitro.
No, to najlepsza pora na obżarstwo. Dla mnie nie ma kolacji przed 22. No, ale i obiad przed 18 to rzadkość.Weź ja jestem głodna a jest 21:15
To taki trening przecieżdawno już nic nie robiłam Obraziłam się, bo robię dla innych dzieci, a się swojego nie mogę dorobić
PojutrzeAle jak się nie rozkreci bedziesz jutro sikac?
No nie wiesz co to tracanie kulki mam zademonstrować? Xd
Też mi się podoba. Chyba dlatego, że nie jem pieczywaPodoba mi się ten „kromek”