LadyCaro
Fanka BB :)
Narazie mam niepłodność do zaglebiania się, nie moge sie skupiać na wielu rzeczach narazNo nie zagłębiaj się na początek za bardzo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Narazie mam niepłodność do zaglebiania się, nie moge sie skupiać na wielu rzeczach narazNo nie zagłębiaj się na początek za bardzo
Haha to nie jestem jedyna ja się popłakałam wczoraj i dzisiaj na programie "niemowlęta" jak zobaczyłam te maluszkiTez tak czasem se nawyobrazam, ze az mi sie placzkać chce xD
Mnie dobijają rolki na fb ... same bombelki mi się wyświetlająHaha to nie jestem jedyna ja się popłakałam wczoraj i dzisiaj na programie "niemowlęta" jak zobaczyłam te maluszki
No to ja tutaj przed chwilą zjechałam za nisko a tam post o planowaniu ciąży, ale konkretnej płciMnie dobijają rolki na fb ... same bombelki mi się wyświetlają
A to ja akurat np na tiktoku mam głównie dzieciaki, takie lajkuje to mamMnie dobijają rolki na fb ... same bombelki mi się wyświetlają
ten chyba miga gdy trzeba przestać sikać. Wygląda na to że ja czegos takiego potrzebujeEJ, a w ogóle w aptece zobaczyłam takie Clearblue:
Zobacz załącznik 1485695
Czy ja dobrze rozumiem, że to miga na czerwono w przypadku ciąży?
Nie wiem czy to Cię pocieszy, bo u mnie AMH mega wysokie (PCOS robi swoje). Pierwszy cykl ze stymulacją.Ja potrzebuję dzisiaj jakichś pozytywnych przykładów dziewczyn z niskim amh (około 0.95), którym udało się przy stymulacji....Mam dzisiaj zły dzień, jakieś totalne zwątpienie :-(.
Może nawet byłaś tam wcześniej niż ja Bo w 2002 wyjechałam ze SzczecinaCzyli 20