reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Chcecie 2 grube krechy? Proszę!
20230117_174314.jpg
😅😜
Stracona okazja bo mąż sie rozbija na nartach 🤦‍♀️🤷‍♀️

Ja w sumie tylko w pracy mam dystans do dzieci, a tak to ostatnio wszystko mnie "rozwala", zaczęłam nawet unikać znajomych z małymi dziećmi, do starszych mam jakoś więcej dystansu.

Nie wiem czy to Cię pocieszy, bo u mnie AMH mega wysokie (PCOS robi swoje). Pierwszy cykl ze stymulacją.
Chętnie oddam trochę swojego AMH i obie będziemy miały piękny wynik :)
W każdym razie trzymam za Ciebie kciuki i ściskam mocno!
A stymulacja działa? Wiem, że to nie wątek żeby szukać osób, którym się udało, tak se musiałam pobiadolić trochę ;-p.

Chcemy krechy BETA HCG !!!
Żądam kresek !!
Nie wiesz jak ja bym chciała mieć takie krechy na teście ciazowym ;)

Sa tu jakieś Skorpiony? Nasz ulubiona wróżka zapowiedziała jakiemuś skorpionowi ze sie dowie w tym tygodniu o ciąży w której juz jest. U mnie bez szans, bo niepokalane piszecie bylo tylko jedno, ale liczę że mamy tu tego Skorpiona z tarota!

reklama
Do góry