Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Lepiej się przyznaj, ze na matę pojechałaśByłam 20 lat temu w Galaxy albo i więcej niż 20
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lepiej się przyznaj, ze na matę pojechałaśByłam 20 lat temu w Galaxy albo i więcej niż 20
Nie no, toz to samobojstwo. Poza tym nie chce osłabiać tych przypadkiem tych na maciceA nie lepiej właśnie teraz to brać za jednym zamachem? Czy nie można?
Ale, ze księgową ?Nie jestem, ale cierpię na atopowe zapalenie skóry, jestem alergiczka i walczyłam 5 lat o diagnozę więc coś tam wiem na ten temat
Edit jestem księgową
Tego typa to chyba nie mieli jeszcze w planach wtedyLepiej się przyznaj, ze na matę pojechałaś
Maść sterydową na usta możesz stosować.Nie no, toz to samobojstwo. Poza tym nie chce osłabiać tych przypadkiem tych na macice
Masz coś do mnieAle, ze księgową ?
Ale jednak bym chciala stosować maśc razem z tabletkami, a więcej tabletek serio nie chce brać...Maść sterydową na usta możesz stosować.
Nawet w ciąży można je stosować w rozsądnych dawkach, nie przenikają do krwioobiegu.
Jedynie moja uwaga ostrożnie z dawką bo sterydy potrafią dawać spektakularne efekty więc może Cię skusić zwiększenie dawki. Do tego nawilżanie bo na początku mogą obsuszać skórę. I reagują ze słońcem więc pomadka z spf lub odrobina kremu z spf. Mi tego nikt nie powiedział i niestety nabawiłam się plam posterydowych które wyglądają jak bielactwo...
Maść działa miejscowo i daje szybkie efekty.Ale jednak bym chciala stosować maśc razem z tabletkami, a więcej tabletek serio nie chce brać...
Za 2 dni widzę tam drugą kreskęMój urodzinowy negatywny, kto by się spodziewał w 6dpo ale mogę odpalać winko