reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Mój ostatnio tak: a po **** Ci ten kieliszek w lazience, a jak goście przychodzą to nie ma w czym wódki pić 🤣🤣
Trzymasz dla gości jakby się chcieli napić w lazience;)

A u mnie pęcherzyk na lewym jajniku ma 22x20 i wg dr G. to w ciągu doby powinien pęknąć, a te paski takie mam na premom na 0,4-0,5...słabo mi się wybarwiają, al o szybko ten lh mi przyrasta albo paski choya warte.
Ale chcialam powiedzieć, że moje endometrium urosło przez tydzień i ma obecnie 17 mm. Jakby co to mogę się podzielić i oddam trochę prezencie urodzinowym @Bolilol żeby trojaczki miały bardziej miękko...

Ostatnia edycja:
reklama
Trzymasz dla gości jakby się chcieli napić w lazience;)

A u mnie pęcherzyk na lewym jajniku ma 22x20 i wg dr G. to w ciągu doby powinien pęknąć, a te paski takie mam na premom na 0,4-0,5...słabo mi się wybarwiają, al o szybko ten lh mi przyrasta albo paski choya warte.
Ale chcialam powiedzieć, że moje endometrium urosło przez tydzień i ma obecnie 17 mm. Jakby co to mogę się podzielić i oddam trochę prezencie urodzinowym @Bolilol żeby trojaczki miały bardziej miękko...
No to teraz duuuuzo trzonowania 😍😍🥰🥰
Wizyta spoko?

Chcialam powiedzieć, że wrocilam od dermatologa z moja czerwona twarz i spekanymi ustami i dostalam na usta sterdy do smarowania i tabletki, a na twarz przeciwalergiczne i cos jeszcze. I jak mi twarz sie nie uspokoi to na testy alergiczne, bo wedlug niej to alergia. A usta to drozdzakowe zapalenie okoloustne.
Grunt, ze jest diagnoza 💪💪

reklama
Chcialam powiedzieć, że wrocilam od dermatologa z moja czerwona twarz i spekanymi ustami i dostalam na usta sterdy do smarowania i tabletki, a na twarz przeciwalergiczne i cos jeszcze. I jak mi twarz sie nie uspokoi to na testy alergiczne, bo wedlug niej to alergia. A usta to drozdzakowe zapalenie okoloustne.
A co dostałaś konkretnie? Moja działka więc jestem ciekawa 😁

Do góry