Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale guzki? Takie małe białe? Na brodawkach też? A który dc?Dziewczyny pojawiły mi się na sutkach takie guzki dziwne , czy któraś może miała coś takiego ?
Wszystkiego najlepszego kochana i z trzech kresek chociaż dwóch, ale takich co biją po oczach, żadnyh cieni cieniastych Niech Twoje marzenia się spełniają!Jutro dokładnie mam 34. urodziny (pozdrawiam wszystkich, którzy właśnie przypadkiem poznali moją tożsamość) i jako prezent życzę sobie tu POZYTYWNYCH TESTOW CIĄŻOWYCH.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Przytulam cię bardzo mocno, wierzę, że słoneczko dla ciebie zaświeci za jakiś czas! Nie załamuj się, dużo pozytywnych fluidków dla ciebie!Hej dziewczyny. Wpadlam tylko powiedziec ze moja przygoda z ciazą sie wlasnie zaczyna konczyc. Mam nadzieje ze bede na tyle silna zeby wrocic do was i do staran. Powodzenia i gratuluje ll.
O to to to to. U mnie tez 4 lata różnicy. Potrafią pokłócić się nawet o to, kto wcisnął guzik po windę, o wszystko dosłownie...fakt nie wiem jak jest z bliźniakami, ale wydaje mi się, że czy jest różnica czy nie to konflikty i kłótnie są chyba normalne.Ale dlaczego zakładasz że kłócą się tylko bliźnięta?
Po między moimi dziećmi jest 4 lata różnicy i też są wieczne spiny o g*wno
Po między mną a moim bratem 2.5 roku i też były wojny i bójki
Ja bym wybrała Turcję, bo lepsze jedzenie i hotele niż w Grecjidziewczyny a ja z takim pytaniem. Turcja czy Grecja - Kreta? Któraś ma porównanie? Głównie będę spędzać czas w hotelu i na plaży, bo z małym dzieckiem ciężko będzie coś zwiedzić
Tak , na brodawkach tez , dzisiaj 21 dcAle guzki? Takie małe białe? Na brodawkach też? A który dc?
Może to oznaczać wszystko albo nic. Miałam tak ze dwa cykle temu, wyczytałam, że takie też sa objawy ciąży no ale jak widać Ale raczej nic niepokojącegoTak , na brodawkach tez , dzisiaj 21 dc