reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Proszę mnie wpisać na testowanie 27.01 chociaz sikać zaczynam od jutra - żarcik- albo nie 🤣🤣🤣 ogolnie mąż wrocil do domu ale o 22 i nie mialam serca nawet zająknać się ze seks i ovu dziś i zostawiłam ten temat. Trudno, w zeszlym cyklu bylo orzed ovu w ovu i po ovu i nici z tego, więc darowałam sobie, widzialam jaki kest zmęczony. Jakaś minimalna nadzieja jest ale jak patrzę na wykres, to rozsądek podpowiada, że w trakcie tego pół roku, raczej rzadko zdarzy nam się trafić w ovu... a w tym cyklu szanse są mniej niż 20%. Ale jakoś nie mam uczuć zlosci, frustracji czy zawodu, wiem, ze czasami są sytuacje gdy należy odpuścić.

Załączniki

• Screenshot_20230117-074851_Premom.jpg
    Screenshot_20230117-074851_Premom.jpg
    136,4 KB · Wyświetleń: 29
Podobno marzenia się spełniają, ale nie zawsze wtedy kiedy chcemy i w taki sposób jak byśmy sobie tego życzyli. Także wiesz... skoro tyle czekacie to szczęście może pojawić się ze zdwojoną siłą ;)
Nie staramy się jakos mega długo. Za miesiąc minie rok od odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. W porównaniu do niektórych dziewczyn tutaj to jest nic 🙂

reklama
Do góry