królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeńdziękuję!
I przykro mi z powodu Twojej bieli ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeńdziękuję!
I przykro mi z powodu Twojej bieli ;(
Proszę mnie wpisać na testowanie 27.01 chociaz sikać zaczynam od jutra - żarcik- albo nie ogolnie mąż wrocil do domu ale o 22 i nie mialam serca nawet zająknać się ze seks i ovu dziś i zostawiłam ten temat. Trudno, w zeszlym cyklu bylo orzed ovu w ovu i po ovu i nici z tego, więc darowałam sobie, widzialam jaki kest zmęczony. Jakaś minimalna nadzieja jest ale jak patrzę na wykres, to rozsądek podpowiada, że w trakcie tego pół roku, raczej rzadko zdarzy nam się trafić w ovu... a w tym cyklu szanse są mniej niż 20%. Ale jakoś nie mam uczuć zlosci, frustracji czy zawodu, wiem, ze czasami są sytuacje gdy należy odpuścić.
Podobno marzenia się spełniają, ale nie zawsze wtedy kiedy chcemy i w taki sposób jak byśmy sobie tego życzyli. Także wiesz... skoro tyle czekacie to szczęście może pojawić się ze zdwojoną siłąAle też myślę, że skoro jednego dziecka nie możemy zrobić to czemu nagle miałyby być blizniaki
Nie staramy się jakos mega długo. Za miesiąc minie rok od odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. W porównaniu do niektórych dziewczyn tutaj to jest nicPodobno marzenia się spełniają, ale nie zawsze wtedy kiedy chcemy i w taki sposób jak byśmy sobie tego życzyli. Także wiesz... skoro tyle czekacie to szczęście może pojawić się ze zdwojoną siłą
Cam czy donkeya? Woziłam bratanka kameleonem 8 lat temu i już wtedy wiedziałam, ze nigdy innego wózkaMiałam. Polecam z całego serduszka
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeńO rety! Dziękuję Wam, kochane jesteście