Bolilol
Fanka BB :)
sikaaaaaj! Jak się nie zestresujesz w pełni uprawniona bielą przy tak wczesnym teście, to sikajJa tez mogę siknąć jestem w 7dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sikaaaaaj! Jak się nie zestresujesz w pełni uprawniona bielą przy tak wczesnym teście, to sikajJa tez mogę siknąć jestem w 7dc
a czemu mam się zestresować ? Wiadomo przecież ze będzie bielsikaaaaaj! Jak się nie zestresujesz w pełni uprawniona bielą przy tak wczesnym teście, to sikaj
niektórzy się stresują każda bielą, więc wolałam to dodać, żebys nie poczuła, że Ci coś narzucam, zmuszam Cię czy cośa czemu mam się zestresować ? Wiadomo przecież ze będzie biel
NieAle to miałaś brana wtedy luteinę jak robiłaś proga?
Bożena miała gorączkęNie ma co pokazywać bo mierzyłam tylko przez ostatnie 3 dni, bo wcześniej byłam chora i temp mi wskazywała na 38,88
A ten facet od odrobaczenia to myślał o swoim robalu czy o czym ?Weszłam sobie na grupę o ziołach na FB , pojawiło się zapytanie jak się wspomóc ziołami gdy badania są ok a ciąży dalej nie ma. Rozwalają mnie takie komentarze i to dodawane przez kobiety
Masz robakija byłam na wakacjach i nie zaszłam. Co robię źle?
A ten facet od odrobaczenia to myślał o swoim robalu czy o czym ?