reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

@Bolilol proszę o interpretację z racji że znasz się na tych apkach😁 pik mogę uznać ze dziś 😁 test owu wszystko na to wskazuje 😁
tak, premom twierdzi, że masz test pozytywny, bo wynik jest większy niż 1 :) mi po zdjęciu też się wydaje pozytywny :)
Jeżeli planujesz sikać dalej, to jak wysikasz słabszy, to Ci się ten dzisiejszy oznaczy jako "peak" i wyznaczy Ci owu na jutro. Jeżeli byś wysikiwala mocniejsze, no to je oznaczy jako peak (po o sikaniu słabszego dopiero oznacza) i wyznaczy owu na dzień po najsilniejszym - ale nie patrz już aż tak bardzo na to, działajcie po prostu przez kilka dni jeszcze. Ty chyba chcesz iść na usg po owu, nie? Jak tak to ja bym działała aż Ci usg nie powie, że już po i możesz zejść z tego trzona 😁

reklama
tak, premom twierdzi, że masz test pozytywny, bo wynik jest większy niż 1 :) mi po zdjęciu też się wydaje pozytywny :)
Jeżeli planujesz sikać dalej, to jak wysikasz słabszy, to Ci się ten dzisiejszy oznaczy jako "peak" i wyznaczy Ci owu na jutro. Jeżeli byś wysikiwala mocniejsze, no to je oznaczy jako peak (po o sikaniu słabszego dopiero oznacza) i wyznaczy owu na dzień po najsilniejszym - ale nie patrz już aż tak bardzo na to, działajcie po prostu przez kilka dni jeszcze. Ty chyba chcesz iść na usg po owu, nie? Jak tak to ja bym działała aż Ci usg nie powie, że już po i możesz zejść z tego trzona 😁
Dziękuję aż tak nie biorę testów do siebie bo wiadomo różnie to bywa z nimi niby pozytywny a owu w zupełnie innym czasie. A z apki dopiero zaczęłam korzystać więc chciałam się upewnić 😊 działamy cały czas aż do wizyty i potwierdzeniana na usg 😁 a ta dopiero w czwartek więc z trzona nie zejdę do tego czasu 🤣🤣

Daj znać jak wrażenia po!

Mój robił badanie w najbliższej placówce, która takie badanie wykonuje. Umówił się wcześniej na konkretną godzinę (udało się rano, przed pracą). Próbkę nasienia ogarnął w domu, żeby było łatwiej, bez skrępowania i dostarczył do laboratorium. Ważne jest, żeby możliwie jak najszybciej dostarczyć próbkę do laboratorium i żeby zachowała odpowiednią temperaturę. Pan w labie mówił, żeby schować pojemniczek pod koszulkę. Maksymalny czas dostarczenia próbki do 60 minut, ale najlepiej jak jest znacznie szybciej. Mój ogarnął transport w 15 minut. Tego samego dnia były wyniki. Koszt 150zł.
Super, ja to wolę w klinice ogarnąć sprawę, bo niestety z dojazdem może być różnie 😅

reklama
Do góry