reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
o tak, źle mi się kliknęło :)
Trochę nurtowało mnie coś w wykresie i chciałam żeby swoim okiem rzuciła, przy okazji zdj usg wrzuciłam i że poniedziałek jako 5dpo będzie bardzo dobrym wyborem na zbadanie czy owulacja była, tak w skrócie 😅

Byłam przekonana, że 2dpo jest lepsze, a 5dpo nie bd widać, a tu wręcz odwrotnie 😅

Dziewczyny mam pytanie , czy któraś z was miała jakieś objawy bardzo wczesne ? A bardziej chodzi mi o straszny ból zębów /dziąseł ? Chyba sobie coś wkręcam , ale próbuje zdiagnozować czemu nagle mam taki ból 😀 to byłaby moja pierwsza ciąża , od kilku dni mam lekko podwyższona temperaturę i ten ból zębów , do tego lekki ból podbrzusza , obawiam się ze sama sobie to wkręcam ale czuje się trochę inaczej niż zawsze 😀

Dziewczyny mam pytanie , czy któraś z was miała jakieś objawy bardzo wczesne ? A bardziej chodzi mi o straszny ból zębów /dziąseł ? Chyba sobie coś wkręcam , ale próbuje zdiagnozować czemu nagle mam taki ból 😀 to byłaby moja pierwsza ciąża , od kilku dni mam lekko podwyższona temperaturę i ten ból zębów , do tego lekki ból podbrzusza , obawiam się ze sama sobie to wkręcam ale czuje się trochę inaczej niż zawsze 😀
Jeśli chodzi o ból zębów/dziąseł, to polecam skonsultować się z stomatologiem jak najszybciej, bo do nawet wczesnych objawów ciąży nie można tego podciągnąć. Jeśli są objawy to test wyjdzie pozytywny, jeśli test negatywny, to nie są objawy ciąży 😊

Ostatnia edycja:
a jaką masz temperaturę i jak mierzysz?

reklama
Do góry