Bolilol
Fanka BB :)
a czego nie?Trzy ciałka żółte? Co Ty wpierdalałaś w tym cyklu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a czego nie?Trzy ciałka żółte? Co Ty wpierdalałaś w tym cyklu
to teraz będę odliczać do twojego testowaniaZgadnijcie kto ma endo o grubości 6mm i trzy ciałka żółte
czekaj...na stymulacji czy bez?a czego nie?
bezczekaj...na stymulacji czy bez?
Bliźniaki stają się realną opcjąa czego nie?
Mówiłam Ci, że suple są lepsze niż afirmacjaZgubiłam kluczyki do auta z wrażenia na szczęście znalazłam
ŁAMIESZ MI SERCEambitne plany macie
Tak teoretycznie to najlepiej przeciez uprawiać seks co drugi dzień przez cały cykl od zakończenia @ po dostanie kolejnej, ale jak ktoś nie ma takiego libido/ochoty/sily/czasu/możliwości i chce oszukać system owulakami, to może nieźle się naciąć - szczególnie że instrukcja obsługi owulakow i sposób wyznaczania owu przez premom na podstawie zdjęć owulakow są ze sobą sprzeczne
I znów temat gówna gdzieś tam w tleDziewczyny, jestem po wizycie. Wklejam Wam co mi lekarz powiedzial
Zobacz załącznik 1484259
Hattrick HattrickJuż nie wiem, czy chce te dwie kreski w tym miesiącu, można to jakoś cofnąć?