Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Czyli jednak coraz bliżejzesram się zaraz ze śmiechu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli jednak coraz bliżejzesram się zaraz ze śmiechu
Krecik puka w taborecik?zesram się zaraz ze śmiechu
Gacie liżeKrecik puka w taborecik?
mam podobnie. Mój prosi o braciszka, bo to będzie jego dzisiuś. I pyta czy jak nie będzie w brzuchu to czy mogę kupićO rety, ale jaki, tylko nie wiesz, co temu dziecku mowic On codziennie prosi. Pytam czemu po co, mówi, ze cjce się bawić jak mowie, ze on by mial 10 lat jak ta siostrzyczka/braciszek by mieli 4, to i tak nie to chce, bo się bedzie bawił.
Łzy mi w oczach stają, nic nie mogę zrobić
Krecik puka w taborecik?
I potem będą dwie kreskiGacie liże
Obstrukcja? ;-)Defekacja?
Przypomniałam sobie pokemony i wyobraziłam tego potrójnego digleta
Czy mogę kupić zaraz mi się mój chrześniak przypomina, ona ma dwa to może jednego sobie weźmiemy (kuzynka miała bliźniaki)mam podobnie. Mój prosi o braciszka, bo to będzie jego dzisiuś. I pyta czy jak nie będzie w brzuchu to czy mogę kupić