pluto_nova
Moderator
następny wątek powinien nazywać się lutowe draskiI potem będą dwie kreski
Dwie draski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
następny wątek powinien nazywać się lutowe draskiI potem będą dwie kreski
Dwie draski
W wieku 14 lat... ;-)Maryja odpuściła po prostu
Na początku mój tez myślał, ze można kupić, ale szybko został uświadomiony, ze to mama musi urodzić i tylko mama możemam podobnie. Mój prosi o braciszka, bo to będzie jego dzisiuś. I pyta czy jak nie będzie w brzuchu to czy mogę kupić
Ale to tylko po wiesiołku do czasu owulacjiObstrukcja? ;-)
A jak wpadnie jakaś laska, żeby się pochwalić pozytywnym testem, a nie pisała z nami w ogóle, to będziemy jej pisać: "nie zesraj się"następny wątek powinien nazywać się lutowe draski
... poszła pieszo (aktywność fizyczna!) odwiedzić swoją koleżankę Elżbietę, lat 50. Czyli mnie - a Elka też cudem w ciąży!!I wyjechała na wakacje
Super laski cisną lutowe draskinastępny wątek powinien nazywać się lutowe draski
i krzyczeć: „pokaż gacie!”A jak wpadnie jakaś laska, żeby się pochwalić pozytywnym testem, a nie pisała z nami w ogóle, to będziemy jej pisać: "nie zesraj się"
Będziemy oceniać przyrosty po intensywności koloru kreski?i krzyczeć: „pokaż gacie!”
a jak z krwią, to implementacja?Będziemy oceniać przyrosty po intensywności koloru kreski?