pluto_nova
Moderator
nie dość, że kupa to jeszcze trzon
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba w brąz xDDZIEWCZYNY LUBIOO BRĄZ
I potem trzon jest brązowyChyba w brąz xD
O bobie, przypomniał mi się taki chłopek z filmiku na wdżwr, który pokazywał na palcach, jak rozpoznaje, ze jego żona ma płodny śluz, był tak świadomie aseksualny, ze bym go kijem nie dotknęła już pamietam to po kilkunastu latachNo, ale na innym wątku przeczytałam wpisy na temat śluzu i tam była rozciągliwość podana w wartościach liczbowych chyba 0.5 cm max tak więc widzicie, może macie za krótki śluz może musi być rozciągliwy na 10 cm, a nie na kilka mm
On trzona umyje, ale ja godności nieI potem trzon jest brązowy
Góvvno prawdaNie mogę się z Wami zadawać - macie na mnie zły wpływ
Proszę tutaj z jakimiś preferencjami rasowymi nie wyskakiwać . DziękujemyI potem trzon jest brązowy
Po smaku rozpoznawał czy jak?O bobie, przypomniał mi się taki chłopek z filmiku na wdżwr, który pokazywał na palcach, jak rozpoznaje, ze jego żona ma płodny śluz, był tak świadomie aseksualny, ze bym go kijem nie dotknęła już pamietam to po kilkunastu latach
A dopiero co dziewczyny tu pisały, że naturalne kakao jest niewskazaneOn trzona umyje, ale ja godności nie