Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Ekskrementacja poprosimyDefekacja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ekskrementacja poprosimyDefekacja?
Gówniana robotaDefekacja?
Lepsze to niż govvnoburzawidzę, że góvniany temat się zaczął
tak też możnaAha o wszystko mnie można podejrzewać, ale nie o to, ze tak nawymyślać, prędzej mu powiem, synku miałam za cienkie endometrium i zarodek nie mógł się zagnieździć niż historie o Zbyszku czy jak mu tam
Dawno żadnej nie byłoLepsze to niż govvnoburza
chcesz? Twój nick brownie kojarzy mi się z kupą!Dawno żadnej nie było
No, ale na innym wątku przeczytałam wpisy na temat śluzu i tam była rozciągliwość podana w wartościach liczbowych chyba 0.5 cm max tak więc widzicie, może macie za krótki śluz może musi być rozciągliwy na 10 cm, a nie na kilka mmDawno żadnej nie było
chcesz? Twój nick brownie kojarzy mi się z kupą!
DZIEWCZYNY LUBIOO BRĄZchcesz? Twój nick brownie kojarzy mi się z kupą!
Hahha serioNo, ale na innym wątku przeczytałam wpisy na temat śluzu i tam była rozciągliwość podana w wartościach liczbowych chyba 0.5 cm max tak więc widzicie, może macie za krótki śluz może musi być rozciągliwy na 10 cm, a nie na kilka mm