Calineczka92
Fanka BB :)
To kiedy sikasz?Nie miałam testów w domu... U mnie termin @ jest do dzisiaj, bo 27 DC a ja mam 25-27
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To kiedy sikasz?Nie miałam testów w domu... U mnie termin @ jest do dzisiaj, bo 27 DC a ja mam 25-27
Ja testy mam ale jutro zatestuje będzie 26dc a zazwyczaj mam 28-29Nie miałam testów w domu... U mnie termin @ jest do dzisiaj, bo 27 DC a ja mam 25-27
Codziennie od 7 dni po - nie wiem po coAaa to ja ślepa , no jak na razie ładnie, a kiedy testowałaś?
Do póki nie ma @ nic straconegoCodziennie od 7 dni po - nie wiem po co
To trzymam kciuki, żeby wyjazd nie namieszał za bardzoMam @. Jeżeli mój wyjazd będzie z jednym noclegiem, nie dłuższy, a owu będzie najwcześniej w 12dc, to nie powinno to bardzo dużo namieszać. Dzisiaj się powinnam dowiedzieć jak długi to będzie wyjazd
I tak mi to opóźnienie namieszalo, mam teraz problem jak ułożyć wizyty na usg. Ale dupa z tym, ważne, żeby ten wyjazd nie namieszal za bardzo, to jest najważniejsze
Ja też przed chwilą robiłam, u mnie bardzo pomału coś się rusza jak na razie.zaraz zrobię owulaka, zobaczymy co tam sie dzieję. No miło by było gdyby był pozytywny
Jutro, dzisiaj mam wyjątkowo do d....y dzień w pracy więc nawet nie będę rezydować negatywemTo kiedy sikasz?
Rozumiem, nie naciskam. Oby ten dzień jeszcze skończył się pozytywnie dużo uśmiechu przesyłamJutro, dzisiaj mam wyjątkowo do d....y dzień w pracy więc nawet nie będę rezydować negatywem