Calineczka92
Fanka BB :)
@997tenNumerToKlopoty kochana, a Ty gdzie nam przepadałaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a po trzona Ci rozsądek? Się nie oglądaj na innych, na nasze marudzenie w szczególności i rób to, co czujesz! Jak czołg, do przodu, po swoje!No cooooooś Ty ;-)
Tak tylko staram się robić dobrą minę do złej gry![]()
Bo tak serio: czasem jest mi strasznie głupio. Bo Wy wszystkie o tym starzeniu się już od trzydziestki mówicie, o tym, że przerwiecie starania w pewnym wieku... a ja tu z geriatrii zaawansowanej, bez krzty rozsądku chyba ;-)
czekaj w sumie to będzie już o szóste?ja też nie wiem, bo staram się o trzecie![]()
Ach, podejrzewam, że wynik będzie ok.Rozumiem kochana i bardzo się cieszę, że masz coś czym zajęłaś głowę, bo to jest bardzo ważne. Daj znać jak będziesz mieć wynik z cytologii
. A kiedy planujesz ta podróż
?
ja też nie wiem, bo staram się o trzecie![]()
Moja znajoma przez 5 lat leczyła się w ramach IVF - a przy tym ciągle nie mogła znaleźć pracy... Udawało jej się jedynie pracować w różnych miejscach na zastępstwa - za każdym razie w czasie urlopu macierzyńskiego pracownic... :-( To było dla niej okropne przeżycie... Aż wreszcie znalazła coś konkretnego, po okresie próbnym podpisała umowę na stałe - i po miesiącu była w ciąży.Znam z autopsji.. sama zatrudniłam dziewczynę która miała przyjść na moje miejsce (naprawdę wierzyłam ze będę w ciąży w najbliższych miesiącach), po jakimś czasie oznajmiła ze jest w ciąży.. dzień po moim negatywnym teście, w który bardzo wierzyłam i oczywiście opłakałam. Ona przeprosiła, powiedziała ze wcale nie planowała, ze to wpadka. I chyba to mnie zabolało najbardziej. Pogratulowałam, wstałam i poszłam do łazienki ryczeć
Na Nas tez przyjdzie czas, przytulam
![]()
No i pięknie, niech będzie piękniutki wynik. Super, to szybko zleci do podróży! Super, że Cię cieszy i masz pomysł logistyczny na taką podróżAch, podejrzewam, że wynik będzie ok.
Jak mi babka pobierała wymaz, to powiedziała, że szyjka ładna.
Ale dam znać oczywiście.
No podróż w maju. Loty już kupione.
Logistyka mnie przeraża, bo mamy dwie przesiadki plus zmianę lotniska w Nowym Jorku.
odbieraj wynik i wracaj do nas na lutowe kreskiAch, podejrzewam, że wynik będzie ok.
Jak mi babka pobierała wymaz, to powiedziała, że szyjka ładna.
Ale dam znać oczywiście.
No podróż w maju. Loty już kupione.
Logistyka mnie przeraża, bo mamy dwie przesiadki plus zmianę lotniska w Nowym Jorku.
A lutowe będą szczęśliwy bo ja i mąż mamy urodziny więc luty rządzi!odbieraj wynik i wracaj do nas na lutowe kreski![]()