reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

dokładnie jak @Dong napisała, są tabletki z tą substancja, które nie są na receptę. Ale gdzieś wyczytałam, że to się stosuje dowcipnie i że generalnie można zrobić w aptece czopki dowcipne z tego, ale na to pewnie trzeba mieć receptę
Te tabletki bez recepty działają podobnie jak te robione na receptę- miałam i te i viagre i robione w aptece. 🤷‍♀️

reklama
A ja czytałam, że są. 😅 znam dziewczynę która ma bliźniaki i jej siostra tak samo- nie leczyły się więc to nie od stymulacji.
A u mnie w dalszej rodzinie były bliźniaki i ja 2 lata temu byłam w ciąży bliźniaczej- wtedy nie miałam stymulacji. 😅
ale to wszystko ciąże bliźniacze dwujajowe?
To może skłonności do podwójnych owulacji są dziedziczne? Chyba poczytam o tym wieczorem 😅

A tak w ogóle to jestem coraz bardziej wściekła na tego gina, który w 2cs nie raczył mi powiedzieć, że to endo w 25dc o grubości 3,1mm to by wypadało przynajmniej skontrolować. Przecież ja planowałam do 7cs nie łazić na żadne badania ani usg po tym, jak mi powiedział, że jest spoko, cytologia spoko, wyników nie muszę robić, owulacja była, więc mam swoje, wszystko w porządku - iść i seks uprawiać. Ile miesięcy ja bym była w dupe gdybym nie trafiła na to forum przez te głupie owulaki!

U mnie flo pokazuje na jutro owu, wczoraj niestety ani temp. nie miałam jak zmierzyć, ani kurczaczek testy owu 😪, ale wczoraj seks był 😅, tylko przed wczoraj seksu nie było 🙈, więc liczę, że tak będzie jak w kalendarzu😅, dziś peak na owulaku widzę, że jest, więc czekam na rozwój 😁. Pewnie i tak nic nie będzie, zobaczę czy uda mi się jakoś po owu iść na usg chociaż 🙈

Załączniki

• IMG_20230111_090119.jpg
    IMG_20230111_090119.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 38
  • Screenshot_20230111_120204_org.iggymedia.periodtracker_edit_180393475642265.jpg
    Screenshot_20230111_120204_org.iggymedia.periodtracker_edit_180393475642265.jpg
    115,1 KB · Wyświetleń: 40
U mnie flo pokazuje na jutro owu, wczoraj niestety ani temp. nie miałam jak zmierzyć, ani kurczaczek testy owu 😪, ale wczoraj seks był 😅, tylko przed wczoraj seksu nie było 🙈, więc liczę, że tak będzie jak w kalendarzu😅, dziś peak na owulaku widzę, że jest, więc czekam na rozwój 😁. Pewnie i tak nic nie będzie, zobaczę czy uda mi się jakoś po owu iść na usg chociaż 🙈
a idziesz jeszcze ja jakieś USG?

A tak w ogóle to jestem coraz bardziej wściekła na tego gina, który w 2cs nie raczył mi powiedzieć, że to endo w 25dc o grubości 3,1mm to by wypadało przynajmniej skontrolować. Przecież ja planowałam do 7cs nie łazić na żadne badania ani usg po tym, jak mi powiedział, że jest spoko, cytologia spoko, wyników nie muszę robić, owulacja była, więc mam swoje, wszystko w porządku - iść i seks uprawiać. Ile miesięcy ja bym była w dupe gdybym nie trafiła na to forum przez te głupie owulaki!
Wiem co czujesz to jest najgorsze, a ile kobiet jest biedna przez to, że są nieświadome i wierzą na słowo😪

reklama
Do góry