reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Przyjmuje wyniki obstawiania mojego jutrzejszego proga. 0? 5? 7? A może 30?
30😁😁😁 10 dni po i 20 dziś

Ogólnie niezły numer chcialam zaoszczędzić przy zamówieniu pueria uno bo mi sie kończy o kliknąłem 90 tabs drozej i więcej. Dopiero wczoraj zobaczyłam , ze to tabsy od 12 tyg.... czyzbym przepowiedziała sobie przyszłość?😁🤣🤣

Ogolnie ostatnio łykam witaminy i zaraz po tym niedobrze mi, jakby źle w żołądku się układało, na szczęście popijam wodę i po czasie przechodzi, ale chyba musze rozlozyć je na 2 części...

Ostatnia edycja:
U mnie ten cykl pod duzym znakiem zapytania jest. Mąż dostał się na wymarzony kurs, 16.01 zaczyna (moja ovu ponoć 18.01 środa) i nie wiadomo jak pierwszy tydz będzie wygladał - prawdopodobnie nie będzie go od poniedziałku do piątku i dopiero na weekend bedzie zjezdzal.... a moze ten 1 tydz będzie jeszcze na miejscu, no oby 🙏🤞🤞 bo inaczej nici z tego...i tak przez pół roku...

dobra, nie poszłam na pobranie, bo jak tam podjechałam to była taka kolejka, że dałam sobie spokój xD
Może podjadę po 8 jak będę miała możliwość
Trzymam kciuki, ja pierwszy raz w zyciu, będę badać 7 dni po i już się niecierpliwie . Ostatnio w sobote jak byliśmy z mężem, myslalam ze pusto będzie a tam kolejka, ze hej. Tylko w synevo szybciutko to idzie.

reklama
30😁😁😁 10 dni po i 20 dziś

Ogólnie niezły numer chcialam zaoszczędzić przy zamówieniu pueria uno bo mi sie kończy o kliknąłem 90 tabs drozej i więcej. Dopiero wczoraj zobaczyłam , ze to tabsy od 12 tyg.... czyzbym przepowiedziała sobie przyszłość?😁🤣🤣

Ogolnie ostatnio łykam witaminy i zaraz po tym niedobrze mi, jakby źle w żołądku się układało, na szczęście popijam wodę i po czasie przechodzi, ale chyba musze rozlozyć je na 2 części...
a bierzesz je zawsze po posiłku? Mnie modliło totalnie jak brałam witaminy na względnie pusty żołądek tzn. coś malutkiego zjadłam na śniadanie i za jakiś czas brałam. Potem nie mogłam dojść do siebie 😵‍💫 teraz biorę po solidnym posiłku i jest git 😉

Do góry