Nasturtium
Fanka BB :)
Tylko jeszcze żeby z tej listy skorzystać . Zwykle mam, ale jakoś niestety jadę na „żywioł”.tak, ja też już mam listę pytań na piątkową wizytę xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko jeszcze żeby z tej listy skorzystać . Zwykle mam, ale jakoś niestety jadę na „żywioł”.tak, ja też już mam listę pytań na piątkową wizytę xD
Piękny wymarzony tescik... czekamy na wynikiDzisiejszy test. Zaraz się zbieram na betę, ale bardziej mnie interesuje wynik proga.
no to endo bez szału....w dupie jestem to opis wczorajszego USG w 9dc, w pt mam następną wizytę. Nie za bardzo jest szansa, że mi endo jeszcze urosnie przy takich pecherzykach, raczej nie mam szans w tym cyklu
21Przyjmuje wyniki obstawiania mojego jutrzejszego proga. 0? 5? 7? A może 30?
A dlaczego bardziej Cię interesuje wynik proga, masz niedomogę?Dzisiejszy test. Zaraz się zbieram na betę, ale bardziej mnie interesuje wynik proga.
trzymamyJa dzisiaj poproszę o kciuki około 17… chciałabym dostać jakiś sensowny plan leczenia, co do usg chyba nie mam złudzeń, 10dc, więc pewnie nic co by mnie miało ucieszyć nie zobaczę, wiadomo, że infekcja, więc pauza, ale ucieszyłabym się gdyby owu jednak była bez clo…
A dlaczego nic Ci nie dał na te endo skoro to nie pierwszy raz a jesteś przed owulacją?w dupie jestem to opis wczorajszego USG w 9dc, w pt mam następną wizytę. Nie za bardzo jest szansa, że mi endo jeszcze urosnie przy takich pecherzykach, raczej nie mam szans w tym cyklu