reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Kurczę a ja już 33dc i cisza. Wczoraj miałam dość dziwny ból miesiączkowy, zaczął się przedwczoraj wieczorem i cały dzień myślałam że już dostanę, a dzisiaj już nic. Nie ogarniam ;/
Ja tak miałam wiele razy, u mnie bez duphastonu to w ogóle jest ból i nie ma krwawienia....No, ale ja to ja, u Ciebie może po prostu jakieś chwilowe wahania, może więcej stresu?

reklama
Ja tak miałam wiele razy, u mnie bez duphastonu to w ogóle jest ból i nie ma krwawienia....No, ale ja to ja, u Ciebie może po prostu jakieś chwilowe wahania, może więcej stresu?
Dziś już właśnie nic mnie nie boli, delikatnie mnie ukuło w macicy ale poza tym czuję się wyśmienicie:) Ja miesiączki póki co miałam normalne tzw. takie wiesz 4 dni max 5 i nie narzekałam na jakieś bolesne czy mocno obfite, szału nie ma no ale są:) czy stres? nie wiem, raczej bardziej niecierpliwość ale może po prostu psycha robi swoje

Tak, oczywiście jest tak, ze 7h jak karmi. W praktyce oczywiście nie karmią w większości, ale ciągną i ciągną, bo to przywilej, wiec matki karmiące 3-4-letnie dzieci w firmach to żadna nowość. Bo niech pracodawca w domyśle manager zapyta, czy karmi to znamiona mobingu, bo pyta o życie prywatne 😰 plus to, ze większość która, chce wrocic to od razu zmniejszenie etatu i ochrona na rok. Jakby nie można było spytac: jestem dobrym pracownikiem dla was czy nie, mam wracać, czy nie ma dla mnie miejsca? I to jest mega proste pytanie.

Jak Wasz dzień? Mój dzisiaj przechustowy, jeszcze się ze starym pokłóciłam....
O co się poklociliscie?
Best Friends Love GIF by euphoria

Tak, oczywiście jest tak, ze 7h jak karmi. W praktyce oczywiście nie karmią w większości, ale ciągną i ciągną, bo to przywilej, wiec matki karmiące 3-4-letnie dzieci w firmach to żadna nowość. Bo niech pracodawca w domyśle manager zapyta, czy karmi to znamiona mobingu, bo pyta o życie prywatne 😰 plus to, ze większość która, chce wrocic to od razu zmniejszenie etatu i ochrona na rok. Jakby nie można było spytac: jestem dobrym pracownikiem dla was czy nie, mam wracać, czy nie ma dla mnie miejsca? I to jest mega proste pytanie.
Dokładnie!!!
No, ale ja znam wiele przykładów dziewczyn, które szukały pracę "pod ciążę", albo właśnie ciążę traktowały jako sposób na wygodne "umoszczenie się".

reklama
Do góry