reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Kurczę a ja już 33dc i cisza. Wczoraj miałam dość dziwny ból miesiączkowy, zaczął się przedwczoraj wieczorem i cały dzień myślałam że już dostanę, a dzisiaj już nic. Nie ogarniam ;/
Ja tak miałam wiele razy, u mnie bez duphastonu to w ogóle jest ból i nie ma krwawienia....No, ale ja to ja, u Ciebie może po prostu jakieś chwilowe wahania, może więcej stresu?

reklama
Ja tak miałam wiele razy, u mnie bez duphastonu to w ogóle jest ból i nie ma krwawienia....No, ale ja to ja, u Ciebie może po prostu jakieś chwilowe wahania, może więcej stresu?
Dziś już właśnie nic mnie nie boli, delikatnie mnie ukuło w macicy ale poza tym czuję się wyśmienicie:) Ja miesiączki póki co miałam normalne tzw. takie wiesz 4 dni max 5 i nie narzekałam na jakieś bolesne czy mocno obfite, szału nie ma no ale są:) czy stres? nie wiem, raczej bardziej niecierpliwość ale może po prostu psycha robi swoje

Tak, oczywiście jest tak, ze 7h jak karmi. W praktyce oczywiście nie karmią w większości, ale ciągną i ciągną, bo to przywilej, wiec matki karmiące 3-4-letnie dzieci w firmach to żadna nowość. Bo niech pracodawca w domyśle manager zapyta, czy karmi to znamiona mobingu, bo pyta o życie prywatne 😰 plus to, ze większość która, chce wrocic to od razu zmniejszenie etatu i ochrona na rok. Jakby nie można było spytac: jestem dobrym pracownikiem dla was czy nie, mam wracać, czy nie ma dla mnie miejsca? I to jest mega proste pytanie.

Jak Wasz dzień? Mój dzisiaj przechustowy, jeszcze się ze starym pokłóciłam....
O co się poklociliscie?
Best Friends Love GIF by euphoria

Tak, oczywiście jest tak, ze 7h jak karmi. W praktyce oczywiście nie karmią w większości, ale ciągną i ciągną, bo to przywilej, wiec matki karmiące 3-4-letnie dzieci w firmach to żadna nowość. Bo niech pracodawca w domyśle manager zapyta, czy karmi to znamiona mobingu, bo pyta o życie prywatne 😰 plus to, ze większość która, chce wrocic to od razu zmniejszenie etatu i ochrona na rok. Jakby nie można było spytac: jestem dobrym pracownikiem dla was czy nie, mam wracać, czy nie ma dla mnie miejsca? I to jest mega proste pytanie.
Dokładnie!!!
No, ale ja znam wiele przykładów dziewczyn, które szukały pracę "pod ciążę", albo właśnie ciążę traktowały jako sposób na wygodne "umoszczenie się".

reklama
Do góry