Nasturtium
Fanka BB :)
Jak Wasz dzień? Mój dzisiaj przechustowy, jeszcze się ze starym pokłóciłam....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale mi się ciśnienie podnosi jak słucham o takich mopsachWiesz co, ja sama znam takie kłamczuszki co mówią, że karmią piersią, i korzystają z tego krótszego czasu pracy, ale jak się zapomną albo zapytasz z zaskoczenia to się okazuje, że dziecko od dawna na mm albo w ogóle już dieta rozszerzona bo dawno ma więcej niż roczek![]()
Sama mam taka koleżankęWiesz co, ja sama znam takie kłamczuszki co mówią, że karmią piersią, i korzystają z tego krótszego czasu pracy, ale jak się zapomną albo zapytasz z zaskoczenia to się okazuje, że dziecko od dawna na mm albo w ogóle już dieta rozszerzona bo dawno ma więcej niż roczek![]()
No w praktyce to tak często właśnie wygląda, że jest 7h, albo później przychodzi, albo szybciej kończy.Sama mam taka koleżankęsyn od 3 miesiaca na mm, teraz ma 1.5 roku a ona ma zaświadczenie od lekarza ze karmi piersią i 7h pracy. I planuje jeszcze z rok to ciągnąć.
Noe znam się aż tak, ale to chyba nie do końca jest ze 7h pracy. Chodzi o przerwę na karmienie i po prostu wiekszosc pracodawców woli skrócić czas pracy niz dawać przerwę w ciągu dnia. Ale mogłam cos pomieszać
Super jest ten kubeczek!Uwaga! Chwale się!Co prawda obiecałam sobie ze już się ogarnę z zakupami czegokolwiek w nowym roku ale ten kubeczek tak mnie skusił ze nie wytrzymałam
Moj pierwszy zakup na Amazonie, chce już piątek!!
Dokładnie tak to działa, u nas tak właśnie jest, że niby to przerwa w ciągu dnia, ale w praktyce dziewczyny kończą wcześniej o godzinę.Sama mam taka koleżankęsyn od 3 miesiaca na mm, teraz ma 1.5 roku a ona ma zaświadczenie od lekarza ze karmi piersią i 7h pracy. I planuje jeszcze z rok to ciągnąć.
Noe znam się aż tak, ale to chyba nie do końca jest ze 7h pracy. Chodzi o przerwę na karmienie i po prostu wiekszosc pracodawców woli skrócić czas pracy niz dawać przerwę w ciągu dnia. Ale mogłam cos pomieszać