LadyCaro
Fanka BB :)
no na początek myślałam o ANA1.Sama z siebie czy masz jakieś zalecenia? Które ana?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no na początek myślałam o ANA1.Sama z siebie czy masz jakieś zalecenia? Które ana?
szybciutko przyszedł okres, krótki miałaś cykl, jakieś 28 dni?poproszę o wpisanie okresu dziwnie do lekarza po receptę na clo
Jaka jest cena? Za ana3 płaciłam 170zl, opłaca się „rozdrabniać”?no na początek myślałam o ANA1.
ja wczoraj jeszcze dupka wzięłam, a okres przyszedł mimo to ostatnio okres miałam 19 grudnia, to faktycznie szybko przyszedł. na testach nadal mam cienie mimo okresuszybciutko przyszedł okres, krótki miałaś cykl, jakieś 28 dni?
to ja jestem głupia, myślałam, że ana1, 2 i 3 to są 3 różne badania, a to ana 3 jest zbiorem ana 1 i 2?Jaka jest cena? Za ana3 płaciłam 170zl, opłaca się „rozdrabniać”?
nie, nie badałam się. Nie podejrzewam raczej jej u siebie, bo mam całkiem normalne okresy, nie bolesne, normalnej intensywności. Wiem, że to nie wyznacznik, ale narazie skupiam się na tym dziwnym endo.@LadyCaro a nie badalas się pod katem endometriozy ? Wiem ze ona tez powoduje plamienia