reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Rzadko teraz bywam na forum, więc teraz doczytałam, że była choroba u Ciebie w rodzinie.
@Bolilol , wiem, co to znaczy chory kot, chory piesek, także bardzo się cieszę, że Twój już zaczął broić.
One nam niestety nie powiedzą, co im dolega.

Zrobiłam sobie prezent na urodziny, który będzie jednocześnie świętowaniem 6 rocznicy ślubu i naszymi wakacjami.
Po ponad tygodniowym research’u stron typu Urlaubspiraten, Fly4Free, itp. kupiłam loty do Meksyku😃. Idealnie w dzień urodzin.

Także w maju uderzamy najpierw do Nowego Jorku na jeden dzień, a później na Riwierę Majów.

Podróż idealnie się wstrzela w termin ewentualnej owulacji, o ile w dwupaku do tego czasu nie będę😉.
cudnie zazdroszczę aż 😍.. udanego wyjazdu życzę i niezapomnianych chwil

chyba lepiej ;) już jest taki "swój", nigdy się tak nie cieszyłam z jego upierdliwości :D co prawda nie mogę go namówić na sikanie synchroniczne, więc nie wiem ile wysikuje, ale to chyba dobry znak, może mu się w końcu nie chce, bo się wysikal porządnie w nocy :)
Dziękuję, że pytasz, kochana jesteś 🥰
Cieszę się że jest lepiej 🥰 sama mam w domu kociaka którego wszędzie jest pełno 🤣 był też królik mieliśmy go 4 lata niestety nie udało nam się go uratować 🥺 więc wiem co to znaczy jak zwierzaczek jest chory robisz wszystko aby mu pomóc 😥

O rety 🥹🥹 fajnie, ze jest tu ktoś, kto tez kocha berny 😘
Wiedziałam kupując, ale oczywiście miałam nadzieje, ze przy odpowiednim karmieniu nas to nie spotka - niestety :/
Wcześniej nie byłam świadoma co to jest pseudohodowla , 1 Berna wzięliśmy właśnie stamtąd . Miał niecałe 1,5 roki musieliśmy uspac 😓 miał nowotwór wątroby nic nie dało się zrobić a wydaliśmy kilka tyś na leczenie. Bardzo to przeżyłam

chyba lepiej ;) już jest taki "swój", nigdy się tak nie cieszyłam z jego upierdliwości :D co prawda nie mogę go namówić na sikanie synchroniczne, więc nie wiem ile wysikuje, ale to chyba dobry znak, może mu się w końcu nie chce, bo się wysikal porządnie w nocy :)
Dziękuję, że pytasz, kochana jesteś 🥰
Super, oby było coraz lepiej💚💚

Wcześniej nie byłam świadoma co to jest pseudohodowla , 1 Berna wzięliśmy właśnie stamtąd . Miał niecałe 1,5 roki musieliśmy uspac 😓 miał nowotwór wątroby nic nie dało się zrobić a wydaliśmy kilka tyś na leczenie. Bardzo to przeżyłam
Oj człowiek się uczy, my tez mamy z ZKwP, ale nie takiego „najlepszego” przynajmniej ja mam trochę zastrzeżeń, no ale przebadany teraz jest od góry do dołu i na razie w porzadku

Oj człowiek się uczy, my tez mamy z ZKwP, ale nie takiego „najlepszego” przynajmniej ja mam trochę zastrzeżeń, no ale przebadany teraz jest od góry do dołu i na razie w porzadku
Tak teraz tą 2 mamy z ZKWP i mamy z dwóch różnych hodowli a różnice są ogromne . Sucz jest niewystawowa bo od urodzenia ma złamany ogonek i śmiejemy się ze ma ogon jak świnka 🐷- choruje na refluks poza tym wszystko ok .
Chłopczyk ma wadę zgryzu oraz dysplazje 🤦‍♀️
A i oby dwoje alergicy : są na karmie z insektów 🤦‍♀️
Po tamtym mam teraz taka schize ze co pol roku jeżdzimy na kompleksowe badania krwi +usg jak mnje już wet widzi to wie ze to będzie długa wizyta bo mam milion pytań do

Ostatnia edycja:
reklama
Tak teraz tą 2 mamy z ZKWP i mamy z dwóch różnych hodowli a różnice są ogromne . Sucz jest niewystawowa bo od urodzenia ma złamany ogonek i śmiejemy się ze ma ogon jak świnka 🐷- choruje na refluks poza tym wszystko ok .
Chłopczyk ma wadę zgryzu oraz dysplazje 🤦‍♀️
Po tamtym mam teraz taka schize ze co pol roku jeżdzimy na kompleksowe badania krwi +usg jak mnje już wet widzi to wie ze to będzie długa wizyta bo mam milion pytań do
To u nas teraz przy okazji narkozy zrobił właściciel klinik naszemu za darmo usg wszystkich stawów. Powiedział, ze są modelowe aż dziwne dla tej rasy, ale tez fakt, ze nie przekarmiamy go i wazy 43-44kg mimo, ze samiec i norma do 60kg jest. Dostaje 3 małe porcje. Ja nawet nie próbowałam go wystawiać, nie ma idealnie symetrycznego białego na pyszczku, w jednym miejscu mu trochę za mocno wychodzi ;) no i problem z opadającymi powiekami, już jest lepiej, okulista nic nie kazał robić i chyba jak zaczął rosnąć to się naciągnęlo.

Do góry