reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
joey napoli GIF

- wychodzi coś w tym stylu :-D
A wiesz, ze teraz do mnie to dotarło. Włosi nie używają tego zwrotu 🙈 oni jednak swoje vaffanculo kochają. To chyba jakiś „twor” na potrzeby przyjaciół 😂🙈 wiec przy naszym „fonetycznym” używaniu może wyjść to samo 😂😂😂

W ogóle jest tu jakiś maniak Friendsow oprócz mnie, czy tylko ja mam nie przemijającą obsesję na ich punkcie?

Tak, mam berneńskiego ;)
Piękne psiaki, cieszę się, ze wyszedł z tego bez szwanku 🧡
U mnie ostatnio pies też coś nie halo jutro odwiedzimy weterynarza bo coś przestała jeść aaa ona kocha jeść s teraz dziennie wnusi w siebie tylko 1,5 małej saszetki co jest na prawdę mikro porcją . Jestem ciekawa co wet mi powie może badania jakieś zaleci
Mój ostatnio tak miał (my z nim w ogóle mamy 3 światy) i okazało się, ze ma zapalenie jelita grubego 😒 przez kilka dni stawałam na rzęsach żeby cokolwiek zjadł.. finalnie po lekach i zastrzykach wszystko szybko minęło i wrócił mu apetyt ;)
A wiesz, ze teraz do mnie to dotarło. Włosi nie używają tego zwrotu 🙈 oni jednak swoje vaffanculo kochają. To chyba jakiś „twor” na potrzeby przyjaciół 😂🙈 wiec przy naszym „fonetycznym” używaniu może wyjść to samo 😂😂😂
We Wrocławiu jest pizzeria vaffa napoli (swoją drogą polecam, bo jest rewelacyjna) wiec skądś się to wzięło 😆 może to jakieś regionalne powiedzenie, może z neapolu?
W ogóle jest tu jakiś maniak Friendsow oprócz mnie, czy tylko ja mam nie przemijającą obsesję na ich punkcie?
Unagi!!!
friends GIF

Można mi wpisać 🩸 kilku dniowe plamienia zamieniło się w okres.
Przeszukuje internet by odpowiedzieć sobie na pytanie co może być tego przyczyna. Czy tam o tej niedomodze lutealnej.. któraś z Was się może z tym zmaga? Postaram się umówić do mojej lekarki chociaż powiem Wam szczerze, że jakoś nie mam do niej do końca zaufania. :-(
Nie wiem czy w tym miesiącu będę się w ogóle starać bo pomimo tego ze mąż się stara itd to ja nadal mam w sercu „cos” co bardzo zniechęca mnie nawet do rozmowy z nim.
Mimo wszystko chciałabym by mój organizm funkcjonował sprawnie. I by hormony działały odpowiednio. Chce być zdrowa i czuć się dobrze. Dlatego szukam pomocy..

reklama
Zrobiłam sobie prezent na urodziny, który będzie jednocześnie świętowaniem 6 rocznicy ślubu i naszymi wakacjami.
Po ponad tygodniowym research’u stron typu Urlaubspiraten, Fly4Free, itp. kupiłam loty do Meksyku😃. Idealnie w dzień urodzin.

Także w maju uderzamy najpierw do Nowego Jorku na jeden dzień, a później na Riwierę Majów.

Podróż idealnie się wstrzela w termin ewentualnej owulacji, o ile w dwupaku do tego czasu nie będę😉.

Do góry