Bolilol
Fanka BB :)
nooooo, to gratulacje!Tak, z asystentem parkowania (moim Starym xD)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nooooo, to gratulacje!Tak, z asystentem parkowania (moim Starym xD)
A wiesz, ze teraz do mnie to dotarło. Włosi nie używają tego zwrotu oni jednak swoje vaffanculo kochają. To chyba jakiś „twor” na potrzeby przyjaciół wiec przy naszym „fonetycznym” używaniu może wyjść to samo
- wychodzi coś w tym stylu
W ogóle jest tu jakiś maniak Friendsow oprócz mnie, czy tylko ja mam nie przemijającą obsesję na ich punkcie?
Piękne psiaki, cieszę się, ze wyszedł z tego bez szwankuTak, mam berneńskiego
Mój ostatnio tak miał (my z nim w ogóle mamy 3 światy) i okazało się, ze ma zapalenie jelita grubego przez kilka dni stawałam na rzęsach żeby cokolwiek zjadł.. finalnie po lekach i zastrzykach wszystko szybko minęło i wrócił mu apetytU mnie ostatnio pies też coś nie halo jutro odwiedzimy weterynarza bo coś przestała jeść aaa ona kocha jeść s teraz dziennie wnusi w siebie tylko 1,5 małej saszetki co jest na prawdę mikro porcją . Jestem ciekawa co wet mi powie może badania jakieś zaleci
We Wrocławiu jest pizzeria vaffa napoli (swoją drogą polecam, bo jest rewelacyjna) wiec skądś się to wzięło może to jakieś regionalne powiedzenie, może z neapolu?A wiesz, ze teraz do mnie to dotarło. Włosi nie używają tego zwrotu oni jednak swoje vaffanculo kochają. To chyba jakiś „twor” na potrzeby przyjaciół wiec przy naszym „fonetycznym” używaniu może wyjść to samo
Unagi!!!W ogóle jest tu jakiś maniak Friendsow oprócz mnie, czy tylko ja mam nie przemijającą obsesję na ich punkcie?
Oto dowody z mojego telefonu:W ogóle jest tu jakiś maniak Friendsow oprócz mnie, czy tylko ja mam nie przemijającą obsesję na ich punkcie?
to z mojegoW ogóle jest tu jakiś maniak Friendsow oprócz mnie, czy tylko ja mam nie przemijającą obsesję na ich punkcie?