Bolilol
Fanka BB :)
zrobiłam screena, będę używać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też zrobiłamzrobiłam screena, będę używać
Ej ja tezteż zrobiłam
a jak piesek? Wyzdrowiał?O boziu jak ja Was rozumiem, wydałam ponad 7kola na psa w ostatnich 3 miesiącach, najpierw skręt żołądka później nowotwor skory
Baaardzo Cię przytulam
Na razie jest wszystko ok. Żołądek mu przyszyli, ale właśnie to była taka szybka akcja wieczorna, ze zobaczyłam, ze pies osowiały się zrobił i nie chciał wstać, a później próba wymiotów na sucho i układanie sie na boku, wiec szybka akcja, mąż do samochodu przygotować miejsce, ja po smycz. A później już przy zdrowieniu przypomniało nam sie, ze taka mała zmiane ma na skórze, która pojawiła sie miesiąc temu i okazało sie, ze nowotwor. Wiec dwie narkozy w 3 miesiące.a jak piesek? Wyzdrowiał?
cieszę się, że już wszystko dobrzeNa razie jest wszystko ok. Żołądek mu przyszyli, ale właśnie to była taka szybka akcja wieczorna, ze zobaczyłam, ze pies osowiały się zrobił i nie chciał wstać, a później próba wymiotów na sucho i układanie sie na boku, wiec szybka akcja, mąż do samochodu przygotować miejsce, ja po smycz. A później już przy zdrowieniu przypomniało nam sie, ze taka mała zmiane ma na skórze, która pojawiła sie miesiąc temu i okazało sie, ze nowotwor. Wiec dwie narkozy w 3 miesiące.
Ale już super, jest po wszystkich badaniach histopatologicznych, usg brzucha, bo to nowotwor, który lubi sie przerzucać- wsio ok.
Miło, ze pytasz. A jak kociak sie czuje? Załatwiał sie?
też zrobiłam
Ej ja tez
Hahaha tylko żebym kiedyś nie zapomniała że to znaczy spiii.e...rdalaj
Dobrze, ze chociaż trochę lepiejcieszę się, że już wszystko dobrze
Byliśmy jeszcze raz na synchronicznym sikaniu, udaje mu się zrobić więcej niż kilka kropli, ale no dalej mniej niż standardowo. Ale połaził trochę i zjadł (a nie jadł nic dzisiaj). Tylko dzisiaj nie był w kuwecie na dwójkę, chyba że w nocy (mamy trzy koty, więc nie jesteśmy w stanie stwierdzić po kim sprzątaliśmy rano). Trochę jestem spokojniejsza
Nienawidzę takich ludzi!!!Babki to są czasem takie "na pokaz"
Znam osobiście jedną taką co się zawsze z wszystkiego wykręca i kłamie w żywe oczy, uciekam przed nią za każdym razem bo już mi się nie chce udawać
OK...
"Va te faire foutre"
"Va te faire voir"
"Je t'emmerde"
...
Ulżyło mi!
Co masz za pieska? Skręty to raczej chyba przy dużych rasach?Na razie jest wszystko ok. Żołądek mu przyszyli, ale właśnie to była taka szybka akcja wieczorna, ze zobaczyłam, ze pies osowiały się zrobił i nie chciał wstać, a później próba wymiotów na sucho i układanie sie na boku, wiec szybka akcja, mąż do samochodu przygotować miejsce, ja po smycz. A później już przy zdrowieniu przypomniało nam sie, ze taka mała zmiane ma na skórze, która pojawiła sie miesiąc temu i okazało sie, ze nowotwor. Wiec dwie narkozy w 3 miesiące.
Ale już super, jest po wszystkich badaniach histopatologicznych, usg brzucha, bo to nowotwor, który lubi sie przerzucać- wsio ok.
Miło, ze pytasz. A jak kociak sie czuje? Załatwiał sie?