reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
a jak piesek? Wyzdrowiał?
Na razie jest wszystko ok. Żołądek mu przyszyli, ale właśnie to była taka szybka akcja wieczorna, ze zobaczyłam, ze pies osowiały się zrobił i nie chciał wstać, a później próba wymiotów na sucho i układanie sie na boku, wiec szybka akcja, mąż do samochodu przygotować miejsce, ja po smycz. A później już przy zdrowieniu przypomniało nam sie, ze taka mała zmiane ma na skórze, która pojawiła sie miesiąc temu i okazało sie, ze nowotwor. Wiec dwie narkozy w 3 miesiące.
Ale już super, jest po wszystkich badaniach histopatologicznych, usg brzucha, bo to nowotwor, który lubi sie przerzucać- wsio ok.
Miło, ze pytasz. A jak kociak sie czuje? Załatwiał sie?

Na razie jest wszystko ok. Żołądek mu przyszyli, ale właśnie to była taka szybka akcja wieczorna, ze zobaczyłam, ze pies osowiały się zrobił i nie chciał wstać, a później próba wymiotów na sucho i układanie sie na boku, wiec szybka akcja, mąż do samochodu przygotować miejsce, ja po smycz. A później już przy zdrowieniu przypomniało nam sie, ze taka mała zmiane ma na skórze, która pojawiła sie miesiąc temu i okazało sie, ze nowotwor. Wiec dwie narkozy w 3 miesiące.
Ale już super, jest po wszystkich badaniach histopatologicznych, usg brzucha, bo to nowotwor, który lubi sie przerzucać- wsio ok.
cieszę się, że już wszystko dobrze :)

Byliśmy jeszcze raz na synchronicznym sikaniu, udaje mu się zrobić więcej niż kilka kropli, ale no dalej mniej niż standardowo. Ale połaził trochę i zjadł (a nie jadł nic dzisiaj). Tylko dzisiaj nie był w kuwecie na dwójkę, chyba że w nocy (mamy trzy koty, więc nie jesteśmy w stanie stwierdzić po kim sprzątaliśmy rano). Trochę jestem spokojniejsza :)

joey napoli GIF

- wychodzi coś w tym stylu :-D

zrobiłam screena, będę używać :D

Hahaha tylko żebym kiedyś nie zapomniała że to znaczy spiii.e...rdalaj 😂😂😂

cieszę się, że już wszystko dobrze :)

Byliśmy jeszcze raz na synchronicznym sikaniu, udaje mu się zrobić więcej niż kilka kropli, ale no dalej mniej niż standardowo. Ale połaził trochę i zjadł (a nie jadł nic dzisiaj). Tylko dzisiaj nie był w kuwecie na dwójkę, chyba że w nocy (mamy trzy koty, więc nie jesteśmy w stanie stwierdzić po kim sprzątaliśmy rano). Trochę jestem spokojniejsza :)
Dobrze, ze chociaż trochę lepiej 🥹😘

reklama
Babki to są czasem takie "na pokaz" 😩
Znam osobiście jedną taką co się zawsze z wszystkiego wykręca i kłamie w żywe oczy, uciekam przed nią za każdym razem bo już mi się nie chce udawać 🤡
Nienawidzę takich ludzi!!!😳
OK...
"Va te faire foutre"
"Va te faire voir"
"Je t'emmerde"
...
Ulżyło mi! 😁
joey napoli GIF

Co masz za pieska? Skręty to raczej chyba przy dużych rasach?

Do góry