reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

@LadyCaro czekamy na Ciebie :)
Season 4 Drinking GIF by Friends
Ja się właśnie alkoholizuję winem czerwonym
Red Wine GIF

reklama
Ja jutro mam w perspektywie wizytę u znajomych męża - jest chrzestnym ich córki. Prezenty trzeba dostarczyć...
Córka, podobnie jak starszy syn, urodzona jest dzięki IVF i dawcy nasienia.
Ale mama tych dzieci nadal traktuje mnie jak nieszczęśliwą ofiarę niepłodności... jakby temat jej nie dotyczył... :-(
Ty weź im kup jakieś zabawkowe instrumenty 😁😁😁 zaufaj mi 😁😁😁
loop laugh GIF

Rany, jaka bida :( jak mój pies zachorował to spałam obok niego na podłodze i płakałam razem z nim, wiec wiem co czujesz :( ja chyba bym nie czekała tylko jechała na to nocne pogotowie, ale wiem z jakimi kosztami się to wiąże… a lekarz postawił jakaś diagnozę? Rany, o dobrego weta jest jeszcze trudniej niż o dobrego gina 🙄 ta moja psiapsi jest właśnie wetem ale jeszcze bez swojego gabinetu i nikomu nie ufam w kwestii psa tak jak jej, jak coś się dzieje i jadę do kliniki to każdą diagnozę, lek i zalecenia konsultuje z nią 😬
O boziu jak ja Was rozumiem, wydałam ponad 7kola na psa w ostatnich 3 miesiącach, najpierw skręt żołądka później nowotwor skory 😔
Już zaliczylam płaczka, dowiedzialam sie o kolejnej ciąży. Siedze i mi łzy do oczu naplywaja ciagle. Jade do domu
Baaardzo Cię przytulam 🥺🥺🥺

Ja jutro mam w perspektywie wizytę u znajomych męża - jest chrzestnym ich córki. Prezenty trzeba dostarczyć...
Córka, podobnie jak starszy syn, urodzona jest dzięki IVF i dawcy nasienia.
Ale mama tych dzieci nadal traktuje mnie jak nieszczęśliwą ofiarę niepłodności... jakby temat jej nie dotyczył... :-(
Nie wierzę co czytam, co za kobieta😤

Chyba mają brak synchronizacji wersji...
Bo mąż mówił otwarcie, jaka sytuacja.
Ale żona myśli chyba, że nikt nie wie.
I wylatuje do mnie z tekstami: "No wiesz, nam też chwilę zajęło zanim mieliśmy dzieci"...
w odpowiedzi na taki tekst zapytaj jakimi kryteriami kierowali się wybierając dawcę. Poniżej pasa, ale cios za cios 🤷‍♀️

I wylatuje do mnie z tekstami: "No wiesz, nam też chwilę zajęło zanim mieliśmy dzieci"...
Babki to są czasem takie "na pokaz" 😩
Znam osobiście jedną taką co się zawsze z wszystkiego wykręca i kłamie w żywe oczy, uciekam przed nią za każdym razem bo już mi się nie chce udawać 🤡

Nie lubię być złośliwa, ale przydałoby się, żeby się dowiedziała skąd i dzięki czemu ma te dzieci, bo chyba zapomniała

reklama
Do góry