julietta2
Fanka BB :)
U mnie teoria się sprawdziła, córka z wpadki przed owulacją, która się przesunęła, a syn z owulacji upilnowanej, gdzie chcieliśmy rodzeństwo dla niej i pilnowałam kiedyTak, jest taka teoria, że te z X (dziewczynka) są cięższe, a więc i wolniejsze ale dłużej żyjące, a te z Y (chłopiec) szybkie, ale i szybko umierające. Więc poradniki zalecają, seks przed owulacją na dziewczynkę, a na chłopca w dniu owulacji. Ta teoria zakłada też, że dziewczynki to wpadki bo seks był rzadko. Ale wiadomo, to takie mity i bzdurki. Lekarze przeprowadzający in vitro nie widzą tych zależności
Szansa zawsze jest, ale nie da się tym sterować tak myślę. Znam dziewczynę, która mocno zaczytywała się mając już 3 chłopców jak zrobić córkę. Dieta, suple, pozycje, dni cyklu, wsio pod córkę...Bo tam coś z pH itd było i urodził się czwarty synek, bo u jej męża sami chłopcy i geny wygrały ze wszystkim...w sumie słuszna uwaga! Gdy tak było to można by jakoś przy on vitro programować
W rodzinie mojego męża rodzą się prawie sami faceci. Jego Tata ma 3 braci, mój mąż ma z tego brata i 4 kuzynów a teraz u brata jest drugi synek w drodze więc zastanawiam się czy jednak są jakieś szanse na córeczkę u nas