reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
ja jeszcze czytałam, że niektórzy lekarza dają właśnie i letrozol i cytrynian klomifenu razem. To była jakaś rozprawa naukowa albo książka w pdf nie pamiętam, ale były przedstawione wyniki badań grupy badawczej.
Chyba zaryzykuje i przejdę na clo, najwyżej efekt będzie taki sam 😅
Wydaje mi się, ze ktoś tu na forum tak miał, jeden dzień clo a drugi aromek ale być może sobie to wymyśliłam 😂
Nieraz dziewczyny nie reagują ani na clo ani na aromek wiec lekarze je łączą a nieraz tez rezygnują z tabletek i podają od razu zastrzyki z gonadotropin. Ale u Ciebie bangla wiec nie ma co kombinowac :) oby clo Ci przyniosło szczęście i niech Ci się uda za pierwszym strzałem 🤞🏻🤞🏻

Wydaje mi się, ze ktoś tu na forum tak miał, jeden dzień clo a drugi aromek ale być może sobie to wymyśliłam 😂
Nieraz dziewczyny nie reagują ani na clo ani na aromek wiec lekarze je łączą a nieraz tez rezygnują z tabletek i podają od razu zastrzyki z gonadotropin. Ale u Ciebie bangla wiec nie ma co kombinowac :) oby clo Ci przyniosło szczęście i niech Ci się uda za pierwszym strzałem 🤞🏻🤞🏻
jejku jak ja bardzo życzę Wam i sobie, żeby w przyszłym roku się każdej poszczescilo ❤

reklama
Do góry