reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Potasu nie powinno się suplementowac bez konsultacji z lekarzem, zelazo tez lepiej korygować dieta.
Troche latwiej z witamina C, ale tu tez uwaga, bo można się dorobić kamieni na nerkach i bólu brzucha.
Natomiast osoba zdrowa nadmiaru magnezu nie powinna sobie „zrobic” stosując suplementy. Ale badanie magnezu nie jest drogie i je można sobie spokojnie zrobic.
To prawda z potasem trzeba uważać bo niestety jego nadmiar ma fatalne skutki. Jeżeli chodzi o żelazo u mnie świetnie działa zakwas z buraka w dużych niedoborach mnie uratował 😍magnez naturalnie wydalamy z organizmu wiec ciężko go przedawkować 🙂

Ja po usg i w sumie cała energia mi opadła 🙈, jakoś już na stracony ten miesiąc robię, trudno. Będziemy się starać na totalnym luzie, jak ochota będzie i tak większego szału na ten miesiąc nie wróżę.
Od 5do 9dc brane clo, dziś 11dc, pęcherzyk na lewym 14.7mm,na prawym 9mm i 10mm, a endo ehh 3😪🤷‍♀️, więc no można się starać, ale szału nie ma i nie zapowiada się..
Coś czuję, że teraz zacznie się znów zabawa z endo 🤷‍♀️.
Kochana! Nie zapominaj, że dziś dopiero 9dc a endo rośnie najszybciej jak pęcherzyk jest większy i nie bierzesz leków na stymulacje. Niedawno odstawiłaś leki a do owulacji może jeszcze duuuuużo podrosnąć. 😉 wiem co mówię.

reklama
Do góry