Bolilol
Fanka BB :)
oznaczyłam Cię tam, wejdź w powiadomienieZgubiłam link do lutego Ktoś podeśle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oznaczyłam Cię tam, wejdź w powiadomienieZgubiłam link do lutego Ktoś podeśle?
Może jestem dziwna ale nigdy nie piłam prossecoJa dzisiaj kupiłam trzy butelki proseczjo, swojego ulubionego. Goście będą, ale jedną butelkę zrobię sama . Nawet jeśli jeszcze coś wyjdzie w wymazie to antybiotyk wezmę od soboty lub niedzieli.
Ja też xD i pije sama, bez coli, sprite, lodu. Jedynie z odrobiną wodyKocham whisky!
o nieeee, że ślubu nam zostało kilka butelek i tak stoją i nie ma co z nimi zrobić, już większość rozdaliśmy, ale jeszcze chyba z 6 jestKocham whisky!
Nie, bo się nie dymiło tak , kuchenka była zalana i przyszłam w samą poreStraży nie wezwali? u nas na wsi była ostatnio taka akcja, że ktoś zostawił ziemniaki na gazie i wyszedł
3 zastępy straży, policja, droga zablokowana… No i oczywiście sąsiedzi z bloku naprzeciwko w szlafrokach robiący zdjęcia, kręcący filmy…
Ale to się tylko wąchaNo mój świadomie to pewnie też by nie chciał brać.
Ja też samą piję, smakuje mi wszyscy zawsze: weź to z colą, bo szybko odpadniesz! A ja się właśnie tym delektuję, piję powolutku i jest gitJa też xD i pije sama, bez coli, sprite, lodu. Jedynie z odrobiną wody
Już jadę!o nieeee, że ślubu nam zostało kilka butelek i tak stoją i nie ma co z nimi zrobić, już większość rozdaliśmy, ale jeszcze chyba z 6 jest
Za wypadające cyckiI żeby im sie bzykać chcialo i konar płonął