LadyCaro
Fanka BB :)
Dac Ci adres paczkomatu?o nieeee, że ślubu nam zostało kilka butelek i tak stoją i nie ma co z nimi zrobić, już większość rozdaliśmy, ale jeszcze chyba z 6 jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dac Ci adres paczkomatu?o nieeee, że ślubu nam zostało kilka butelek i tak stoją i nie ma co z nimi zrobić, już większość rozdaliśmy, ale jeszcze chyba z 6 jest
W tym cyklu nie. W poprzednim chodziłam. W tym zrobiłam tylko proga. Ale umówmy się: co to da? Przecież ja i tak nie mam na to wpływuA ty na monitoring nie chodzisz?
Moje dwa ukochane napoikiwinko, zawsze winko, no chyba że mam wenę na robienie sobie mohito
I o czym to świadczy Owulacjo??Jest 22:22
owulacja jest 22:22 Tak to widzęJest 22:22
Przeczytałam: że się dymało tak, że kuchenka była zalana. A skminić przeczytałam jak "seksić"Nie, bo się nie dymiło tak , kuchenka była zalana i przyszłam w samą pore
Nikt nie zdążył skminić tematu
O to to, mój to po alko jak przedobrzy to kiepsko, ale na wakacjach jak pije cały czas, ale z umiarem to jest najlepiej.I żeby im sie bzykać chcialo i konar płonął
Że ktoś o mnie myśliI o czym to świadczy Owulacjo??