reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy etap w życiu naszej pociechy ....czyli sadzanie na nocniczek:):)

Ania - gratulacje dla Oli ! jeśli mogę coś poradzić to lepiej przestań odrazu zakładć na noc - ja widze że chyba zrobiłam błąd zakłądając na noc bo pielucha rano sucha i pierwsze kroki do nocnika, a wieczorem koniecznie chce ją zakładać - od wczoraj próbuję zapomnieć mu jej założyć, ale się domaga:baffled: - ostatnio tez koleżanka mi mówiła, że pediatra jej powiedziała, że jak zdejmować pieluchę to konsekwentnie na noc też, bo się tylko dzicko wygłupia w ten sposób, że raz ma a raz nie

reklama
o dzięki koga, właśnie się zasttanawiałam nad rezygnacją z "nocnej" pieluchy a ty rozwiałaś swoją wypowiedzią moje wątpliwości , od dzisiaj śpimy bez;-):-)

Ja się już przymierzam do tego aby zrezygnowac rowniezz pieluchy na noc..bo zawsze pusta ..trudno założe ceratke na materacyk ..na wszelki wypadek ...i zobaczymy ..i na spacerki juz zaczynamy chodzić bez pieluchy...a tak to ladnie Antos trzyma wpadka jedna była od ostaniego tygodnia ..sam pokazuje ..siada na nocnik

Ja tez pochwale naszą Karolę: woła na nocnik. W ciągu dnia żadnej wpadki :tak::tak::tak: Tylko z kuą jest gorzej. Jak zrobi w majtki, to bardzo płacze, a na nocnik nie może się przemóc :confused:

Ale spacery tez bez pieluch, nocki w pełnym "umundurowaniu" :-D

A Ty Maggusia nie przejmuj sie, przyjdzie taki dzień, ze Brianek sam zawoła, tylko trzeba mu kilka razy pokazać, ze potrafi. Ja tak zrobiłam z Lolą i zaczęła sama nas informować, że chce siku.

Oczywiście najczęściej chce, jak ja karmię Martynkę :baffled:

Dzieki Koga- wlasnie zastanawialam sie co do spania w pieluchach.:tak:

Dzis Ola byla ze mna w sklepie- jechalysmy autem- oczywiscie bez pieluchy i bez wpadki:-):-):-)

Maksik dziś spał pierwszą noc bez pieluchy! - i wszystko się udało - rano wstał i zrobił siusiu do nocnika - ŻEGNAJCIE PIELUCHY:-):-)
(ale nie na zawsze, bo mam nadzieję, że za rok o tym czasie znowu będą potrzebne tyle, że mniejsze , ech......)

reklama
Do góry