reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy etap w życiu naszej pociechy ....czyli sadzanie na nocniczek:):)

u nas jest podobne magda:tak:
jak przenosze gdzies nocnik choc wcale nie chce go uzyc emi steka i sie smieje;-)

SYLWIA
o jakich pieluszkach mówisz??? ie korzystam z takich bo nie wiem o co chodzi:confused:

reklama
mam pytanko korzystacie z tych specjalnych pieluszek do nauki siusiu;-)
sylwia ja jeszcze nie próbowałam bo patryk dopiero zaczyna sie oswajac z nocniczkiem ......kilka razy siusiu zrobił :);-) hihih.......ale za jakis czas jak beda wieksze sukcesy to spróbuje jak działa ten wynalazek:):)....:-) ;-)
kasiula matula to sa takie specjalne pampersy ze tak powiem dla troszeczke starszych dzieci (ale nie koniecznie) ktore sie juz własnie oduczają korzystania z pampersów.......(dziecko czuje ze nasiusiało)
sylwia mam nadzieje ze o tych samych pieluchach piszemy;-) ;-) ?????

kasiula matula to sa takie specjalne pampersy ze tak powiem dla troszeczke starszych dzieci (ale nie koniecznie) ktore sie juz własnie oduczają korzystania z pampersów.......

tyle sie domysliłam ale niby ze jak one dzialają???:confused:

kasiula nie mam pojecia ..........wiem tylko ze dziecko czuje ze ma mokro......i chyba sa nie na rzepy......a wiecej nie wiem ....
pojde do sklepu przy najblizszej okazj i (dziś) to oglądnę opakowanie ....moze tam cos pisze :):)......ale pewnie wczesniej dziewczyny ci odpisza:):)

włsnie przeczytałam na ich amerykanskiej stronie .........ze własnie dziecko czuje ze mam mokro..tak samo jak w majteczkach.....przez bardzo krótki czas .......ale jednoczesnie pieluszka jest tak zrobiona ze chroni dziecko przed kontaktem moczu ze skóra ...........i tutaj w usa one maja nazwe ...feel'n learn ...........w anglii pewnie tez :):)

reklama
A czy Wasze dzieciaczki też tak dużo sikają w nocy??? ja Igę przewijam raz, ale rano pamperek jest tak ciężki że się zastanawiam czy nie powinnam jej przewijać jeszcze raz:-( wogóle to mam wrażenie że ona tylko wtedy sika jak śpi no i do nocnika...

Do góry