reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

reklama
szkoda mi go bo on nic nie może żadnych słodyczy heheh no to chyba nawet dobrze ale widze że z checia by wsunął jakis serek może spróbuje sojowe

MY PARÓWKI JADMY ALE ZADKO
A CO DO JOGURTÓW TO MALA WSUWA TEZ DLA DOROSŁYCH TZN DANIO TE DUZE I SIE ZAJADA
A MAM PYTANKO CZY WASZE MALUCHY JEDZA PŁATKI OWSIANE KUKURYDZIANE???? BO MÓJt WSUWA I MAŁA POSMAKOWALA I AZ SIE ZA NIMI TRZESIE

elcia chrupki (płatki) kukurydziane wsypuję młodej w miseczkę i sama chrupie, rozwala, bawi się a owsiankę jemy błyskawiczną na mleku z bobovity (dobrze reguluje trawienie)

no to z paróweczkami się jeszcze wstrzymam :sorry: te dla dorosłych to sam łój a nie wiem co jest w dziecięcych :sorry:

kurcze dzieci zawsze lubiły parówki, i zawsze sie dzieciakom parówki dawało..szybko i wygodnie..tymczasem chyba nikt nie zastanawiał sie nad tym czym jest parówka....z czego jest zrobiona...:sorry::baffled::rofl2:

no ale jakbysmy sie mialy zastanawiac nad wszystkim co jemy to....
no wlasnie

paweł kilka razy jadł paróweczkę cielęcą.i bardzo pawłowi smakuje;-)jednakze za czesto nie mam zamiaru dawac:sorry:

jogurty wcina z chęcią..i to te dla dorosłych a jakbardziej zasmakował w jagodowym serku danio....:-)

u nas z nowosciami to troche wolniej idzie dlatego ze ja pracuje i nie mam kiedy mu tak podtykac. Moze babcia mu cos od siebie daje ale nie wiem

Z jogurtow to daje mu naturalny z owocami zmiksowanymi. Musze z tym danio sprobowac bo on nie chce jesc takicha tych gotowych kaszek, ostatnio tez kanapki mu nie ida :no:, jakis wybredny sie zrobil. Tylko obiady by jadl i owoce.
A i jogurty te z Gerbera lubi

Co do platkow to nie wiem nie dawalam a parowki casem daje cielece

mój z kolei ogólnie do jedzenia na nie:no:
ale jest coś co zawsze zje .... cycuś:-D no jeszcze uwielbia misiowe jogurciki nestle, danonki i danio też jadł :tak:hmmm ale tylko truskawkowe i waniliowe muszę zakupić jagodowe:laugh2:

reklama
A my nie jemy Ksawkowi nie smakują daje mu spróbować a on pluje:-D:-D
A serek u nas też jest Danio ale przeważnie bananowy i Monte tylko to chce jeść a i ostatnio zasmakowała mu jogobella poziomkowa:tak::-D

Do góry